Το Σάββατο (15/2), στη Ντόχα, ξεκινά η σειρά των 10 αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου της “FINA/CNSG MARATHON SWIM SERIES 2020”, με τον Άλκη Κυνηγάκη να συμμετέχει στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων.

Είναι πρώτος σημαντικός αγώνας για τον Άλκη Κυνηγάκη, μετά από μία μακρά περίοδο σκληρής προετοιμασίας, ο οποίος αποτελεί ένα εξαιρετικό τεστ για τον Έλληνα πρωταθλητή, δεδομένου ότι συμμετέχουν οι κορυφαίοι κολυμβητές του κόσμου στα 10 χιλιόμετρα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης βρίσκεται μαζί με τον αθλητή και δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας τα εξής: «Ο Άλκης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και υπάρχει ανυπομονησία για τον αυριανό αγώνα, ο οποίος θα αποτελέσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εκείνον, καθώς το πιθανότερο είναι να κολυμπήσει με μαγιό-στολή (όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες) λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας του νερού. Υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα, το οποίο συνίσταται στο να κατορθώσει να είναι ανταγωνιστικός έναντι των κορυφαίων του κόσμου μέχρι τον τερματισμό και να καταταγεί στην πρώτη 10αδα του αγωνίσματος».

Facebook Comments