Αντίο στην ενεργό δράση από Παπαδόπουλο και Μητρόπουλο!

by Aquafeed 24

Δύο παίκτες με τεράστια διαδρομή στην ελληνική υδατοσφαίριση, πραγματικά πολύτιμοι όπου αγωνίστηκαν και εξαιρετικοί ως άνθρωποι, αποφάσισαν να αποχαιρετίσουν την ενεργό δράση ως παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Διονύσης Μητρόπουλος κρεμάνε το σκουφάκι τους, με τον Απόλλωνα να εκδίδει ανακοίνωση με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ως περιεχόμενο για τους δύο σπουδαίους αθλητές που δεν θα συνεχίσουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Παράλληλα, ο Απόλλωνας ευχαρίστησε ορισμένους αθλητές που προσέφεραν πολλά στις επιτυχίες της ομάδας πέρυσι:

«Το φετινό καλοκαίρι σηματοδότησε το τέλος μιας… εποχής για δύο σπουδαίους παίκτες που φόρεσαν το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο αρχηγός Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Διονύσης Μητρόπουλος μετά από τέσσερα χρόνια πολύτιμης προσφοράς στην «ελαφρά ταξιαρχία» αποφάσισαν να ολοκληρώσουν την αθλητική τους καριέρα!

Δεν θα συνεχίσουν ως παίκτες στο άθλημα το οποίο υπηρέτησαν με πάθος και προσήλωση όλα αυτά τα χρόνια, συνδέοντας το όνομά τους (και) με τον Απόλλωνα στον οποίο πρωτοήρθαν το καλοκαίρι του 2016, όταν η ομάδα μετείχε στην Α2 των Ανδρών.

Πίστεψαν και ταυτίστηκαν τότε με το όραμα της ανόδου και ακολούθως της καθιέρωσης στη μεγάλη κατηγορία, είχαν τεράστια συμβολή στο να συμβούν αμφότερα κι αναμφισβήτητα είναι βασικά στελέχη της συνεχούς ανοδικής πορείας της ομάδας.

Ο 38χρονος σήμερα Γιώργος Παπαδόπουλος, από τη στιγμή που πριν από τρία χρόνια φόρεσε το περιβραχιόνιο, αποτέλεσε τον ορισμό του αρχηγού! Δέθηκε με την κερκίδα και ήταν ο καθοδηγητής κι εμψυχωτής των συμπαικτών του, ο παίκτης που – όπως λέει χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Απόλλωνα Γιάννης Κατρουζανάκης – θα «ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του».

Με την ικανότητά του να παίζει σε όλες τις θέσεις προσέφερε ως περιφερειακός, φουνταριστός, ακόμη και ως αμυντικός στην άμυνα φουνταριστού ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του μέσα στην πισίνα.

Κατάλαβε γρήγορα τι εστί Απόλλων Σμύρνης, την ιστορία που «κουβαλά» ο Σύλλογος και φρόντιζε να μεταλαμπαδεύει αυτή τη γνώση στους συμπαίκτες του. Ο Γιώργος, ο αρχηγός της ομάδας στην τριετία της στη μεγάλη κατηγορία όταν και πήρε το περιβραχιόνιο από τον Δημήτρη Τσίκλο, αγάπησε και αγαπήθηκε από τον Απόλλωνα. Θα είναι πάντα ένας μέλος του.

Ο Διονύσης Μητρόπουλος αποφάσισε κι εκείνος στα 39 του χρόνια να κρεμάσει αυτό το καλοκαίρι το σκουφάκι του. Ο πολύπειρος αμυντικός, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ο αρχηγός παρά τω αρχηγώ κι άφησε το στίγμα του, τόσο το αγωνιστικό όσο και της προσωπικότητάς του στον Απόλλωνα. Ήταν εκείνος που πέραν της πολύτιμης προσφοράς του εντός της πισίνας, μπορούσε απλά με μία ατάκα να σπάσει τον… πάγο, να κάνει άπαντες να λυθούν στα γέλια, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία οικογενειακού κλίματος. Έννοιας ταυτόσημης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Και ο Διονύσης είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας.

Και οι δύο, μαζί με δύο ακόμη σπουδαίους παίκτες που αγωνίστηκαν στον Απόλλωνα, τον Γιώργο Ρέππα και τον Δημήτρη Τσίκλο, έχουν γράψει με «χρυσά» γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του τμήματος υδατοσφαίρισης των «κυανόλευκων», αφού φορώντας το σκουφάκι με τον θεό Απόλλωνα το οδήγησαν όλοι μαζί σε σημαντικές επιτυχίες. Όλοι τους έχουν αφήσει ανεξίτηλο το «σημάδι» τους στην ομάδα μας, τόσο με την αγωνιστική τους προσφορά όσο και λόγω της προσωπικότητάς τους.

Γιώργο και Διονύση από καρδιάς ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα προσφέρατε στον Απόλλωνα!!!!!


Ο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης θέλει να ευχαριστήσει για τη σημαντική προσφορά τους τους αθλητές που δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην «ελαφρά ταξιαρχία». Άπαντες στην ομάδα ευχαριστούμε τους Διονύση Καρούντζο, Αχιλλέα Γραμματικό, Γιάννη Μπεριστιάνο, Χάρη Χαραλαμπόπουλο, Μπάντερ Νάσερ, Γιώργο Γκάτσο, Χρήστο Λουπάκη, Μανώλη Τσιστράκη, Φώτη Σπηλιόπουλο και Παναγιώτη Μπαμπανίκα για όσα προσέφεραν στον Απόλλωνα και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA