Ανταμώνει με τα Ελληνόπουλα της Γιούγκ η Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Σε κομβικό σημείο της προετοιμασίας της ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται η ανδρική ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Το ανανεωμένο σύνολο του Χέρβο Κόλιανιν έχει και για φέτος υψηλές προσδοκίες και ως εκ τούτου η Βουλιαγμένη αποφάσισε να κάνει προετοιμασία στο εξωτερικό για λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Ντουμπρόβνικ.

Εκεί, ο ΝΟΒ θα ανταμώσει με τα τρία ελληνόπουλα της Γιούγκ, τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, τον Στέλιο Αργυρόπουλο και τον Κώστα Κάκαρη, καθώς οι δύο ομάδες θα προετοιμαστούν μαζί. Η αποστολή της Βουλιαγμένης αναχωρεί την Τρίτη και η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για τις 25/09.

Σαφώς, μια τέτοιου επιπέδου προετοιμασία θα προσφέρει πολλά στην ελληνική ομάδα, η οποία το καλοκαίρι αποχαιρέτισε τον αρχηγό της, Χρήστο Αφρουδάκη, ο οποίος ωστόσο θα ακολουθήσει την αποστολή με την νέα του ιδιότητα, αυτή του τεχνικού διευθυντή υδατοσφαίρισης του ΝΟΒ.

Γενικός διευθυντής υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης ο Χρήστος Αφρουδάκης!

Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στην Κροατία συμπεριλαμβανομένων των Ασημένιων Ολυμπιονικών του Τόκιο, Κωνσταντίνου Γκιουβέτση, Μάριου Καπότση και Δημήτρη Σκουμπάκη, καθώς και με τον ασημένιο πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, Νίκο Καστρινάκη:

Οι συνοδοί αποστολής:

Προπονητής: Koljanin Hrvoje
Β. Προπονητή: Γιώργος Κατσαούνης
Τεχνικός Διευθυντής: Αρτίν Ελμισιάν
Διευθυντής υδατοσφαίρισης: Χρήστος Αφρουδάκης
Φυσιοθεραπεύτρια: Ναταλία Σκαρπέτη

Στο εξώφυλλο του άρθρου η πρώτη ομαδική φωτογραφία του ΝΟΒ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, αποκλειστικά για το Aquafeed24.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA