Ανοίγει επιτέλους το «Π. Καπαγέρωφ»!

by Aquafeed 24

Επαναλειτουργεί από το Νοέμβριο το κλειστό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά, καθώς ολοκληρώθηκαν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης και επισκευής. Το έργο προϋπολογισμού 150.911 ευρώ χρηματοδοτήθηκε και υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας (Ε.Α.Κ.Ν) Αγίου Κοσμά, το οποίο αναλαμβάνει, πλέον, τη συντήρηση του έργου και των εγκαταστάσεών του, τη φύλαξή του και γενικά τη λήψη κάθε επιπλέον μέτρου για την αποτροπή βλαβών ή καταστροφών.

Μέσα στο Νοέμβριο, σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Πειραιά, το κλειστό κολυμβητήριο παραδίδεται στα τμήματα υδατοσφαίρισης και κολύμβησης ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού και του Εθνικού Πειραιά για προπονήσεις και διεξαγωγή αγώνων.

Το «Π.Καπαγέρωφ» είναι το μοναδικό κλειστό κολυμβητήριο στο κέντρο του Πειραιά και με τις εργασίες, που έγιναν αναβαθμίστηκε η λειτουργία όλης της εγκατάστασης. Παράλληλα, αποκαταστάθηκε ο μεταλλικός φορέας, του κλειστού κολυμβητηρίου, που είχε εμφανίσει διάβρωση στις μεταλλικές διατομές και συνδέσεις του.

Πηγή: efsyn.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA