Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάντιτς στη Νόβι!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Αργά το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησε η είδηση ​​που θέλει τον αρχηγό της Νόβι Μπέογκραντ – Ντούσαν Μάντιτς να απομακρύνεται από την ομάδα με απόφαση του επικεφαλής τεχνικού, Ζίφκο Γκόσιτς. Μια μέρα αργότερα, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Σλόμπονταν Σόρο, μίλησε για την υπόθεση αυτή σε σερβικό μέσο.

«Αυτή είναι αποκλειστικά απόφαση του προπονητή μας Ζίφκο Γκότσιτς, στις γνώσεις και στο έργο του οποίου ο σύλλογος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν παρεμβήκαμε, γιατί είμαστε πεπεισμένοι ότι είχε αρκετούς πραγματικούς λόγους για τη απομάκρυνση του αθλητή» είπε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Σλόμπονταν Σόρο στο Danas.

Ως κάτοχος πολυάριθμων μεταλλίων με την εθνική Σερβίας με μια αξιοζήλευτη καριέρα διεθνώς, ο Μάντιτς είδε την Νόβι Μπέογκραντ να μένει εκτός τελικού μετά την ήττα στον ημιτελικό από την Jug… επηρέασε αυτό το αποτέλεσμα την απόφαση;

«Όχι, δεν τίθεται θέμα. Το γεγονός αυτό δεν ήταν κάτι καθοριστικό, αλλά μια εκτίμηση του καθόλα ειδικού – Gocić. Τα παιχνίδια του Μάντιτς, οι συνεισφορές στην ομάδα… Αυτά είναι τα κρίσιμα – δεν υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες».

Ο Σόρο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι ο Μάντιτς διέπραξε κάποια κατακριτέα πράξη που οδήγησε στην απομάκρυνση του.

«Δεν αναστάτωσε σε καμία περίπτωση το κλίμα, όπως δεν τίθεται ούτε θέμα προσωπικών συγκρούσεων. Επαναλαμβάνω ότι η όλη υπόθεση, δεν έχει λάβει τις κατάλληλες διαστάσεις, δημιουργώντας περίεργους συνειρμούς», τόνισε ο πρώην τερματοφύλακας της εθνικής Σερβίας, που όπως και ο κόουτς Γκότσιτς μοιράζονταν τα αποδυτήρια και την πισίνα με τον Μάντιτς.

Ο τεχνικός διευθυντής της Νόβι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Μάντιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ κλείνει λέγοντας:

«Θα καθίσουμε στο τέλος της σεζόν και θα δούμε τι είναι καλύτερο τόσο για τον σύλλογο όσο και για εκείνον. Μέχρι τότε είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στη συνέχεια του πρωταθλήματος και του Champions League. Όλοι γνωρίζουν τις φιλοδοξίες μας»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA