Με το ρολόι πλέον να μετράει αντίστροφα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και 8 ημέρες να απομένουν, πραγματοποιήθηκε η Media Day των Εθνικών μας Ομάδων του υγρού στίβου. Εκεί φυσικά βρέθηκε και το #AQF24 και μίλησε με τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει, τους στόχους τους και τις βλέψεις που έχουν για τις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού του 2022.

Έτσι λοιπόν συνομιλήσαμε με μία από τις καλύτερες Ελληνίδες κολυμβήτριες, την Άννα Ντουντουνάκη. Η «miss butterfly» της ελληνικής κολύμβησης μίλησε στο #Aquafeed24 για όλο το διάστημα που προηγήθηκε, την προετοιμασία που έκανε αλλά και για το γεγονός ότι στοχεύει στα δικά της ατομικά ρεκόρ. Επίσης τόνισε πως περιμένει…την ώρα που θα μπορεί να ξεκουραστεί εδώ και περίπου τρία χρόνια.

Η Άννα Ντουντουνάκη στο Aquafeed24.com:

Η μεταβατική χρονιά…

«Γενικά νιώθω καλά. Δε έχω συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες αλλά ποτέ δε ήμουν η αθλήτρια που επιθυμούσε να συμμετέχει σε πολλούς αγώνες πριν τις μεγάλες διοργανώσεις. Αυτό που πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει είναι η προετοιμασία που είχα κάνει, ιδιαίτερα όταν πήγα Ερζερούμ. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμένα και είμαι αρκετά, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και δεδομένου ότι φέτος ήταν μία μεταβατική χρονιά μετά την Ολυμπιάδα θεωρώ ότι όλα πήγαν καλά, κάναμε καλή δουλειά και εγώ και ο προπονητής μου».

Για τους στόχους της…

«Αν με ρώταγες πριν από δύο χρόνια, θα σου έλεγα ότι στοχεύω χωρίς δεύτερη σκέψη τα 100μ, αυτή τη στιγμή όμως στοχεύω και στα δύο. Το ποιο θα πάει καλύτερα από τα δύο θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, όμως από την πλευρά μου πιστεύω ότι έχω προετοιμαστεί και για τα δύο. Εγώ στοχεύω στα ατομικά ρεκόρ και στα 50μ και στα 100μ, από εκεί και πέρα θα δείξει».

Περιμένοντας τη μέρα της ξεκούρασης…

«Το 2022 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά γιατί μετά την Ολυμπιάδα δε μπόρεσα να ξεκουραστώ, την περιμένω εδώ και τρία χρόνια αυτή τη στιγμή. Ήταν πραγματικά δύσκολη χρονιά, ξεκινώντας με το ISL για το οποίο έλειπα αρκετούς μήνες στο εξωτερικό. Εγώ αισθάνομαι καλά με την προσπάθεια που έχω κάνει ως τώρα και νομίζω θα είμαι πολύ καλά».

 

Facebook Comments