Άννα Ντουντουνάκη στο #AQF24: Έχει γίνει προσπάθεια βελτίωσης της διοργάνωσης – Πολύ ωραίο το ότι νικήσαμε στη σκυταλοδρομία

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Το Χειμερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης λαμβάνει χώρα το τριήμερο 24-25-26 Φεβρουαρίου στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Εκατοντάδες αθλητές, εκπροσωπώντας συλλόγους από όλη την Ελλάδα, βάζουν τα δυνατά τους και βουτάνε στην πισίνα με στόχο την καλύτερη δυνατή επίδοση, και το όριο που τους δίνει το εισιτήριο για το επόμενο βήμα. Φυσικά το #Aquafeed24 δεν ήταν δυνατόν να λείπει από μία τέτοια διοργάνωση. Βρεθήκαμε λοιπόν εκεί, καταγράψαμε τις προσπάθειες των πρωταγωνιστών και φυσικά μιλήσαμε μαζί τους.

Όταν μιλάμε για πρωταγωνιστές στην κολύμβηση, προφανώς και δεν γίνεται λείπει η Άννα Ντουντουνάκη. Η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια που στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 100μ πεταλούδα, μίλησε στο #Aquafeed24 για την διοργάνωση του Χειμερινού Πρωταθλήματος, την προσωπική της απόδοση, αλλά και για την επιτυχία που σημείωσε στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας και για το πόσο της αρέσουν τα ομαδικά αγωνίσματα.

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού Άννα Ντουντουνάκη στο #Aquafeed24:

«Φαίνεται ότι έχει γίνει προσπάθεια να βελτιωθούν κάποια πράγματα όσον αφορά τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος, να ανέβει δηλαδή και να είναι πιο εντυπωσιακό. Όσον αφορά εμένα, δεν έχω έρθει κατάλληλα προετοιμασμένη για αυτούς τους αγώνες. Έχει προηγηθεί η Ολυμπιακή χρονιά, και γενικά μία πολύ γεμάτη αγωνιστική σεζόν, για αυτό είχα πάρει και το διάλλειμα μου για λίγο, και δεν έχω έρθει περιμένοντας να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ αλλά θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιες αξιόλογες επιδόσεις μέχρι στιγμής».

«Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι χθες κερδίσαμε τη σκυτάλη. Βγήκαμε δεύτεροι στη μικτή και καταφέραμε να κερδίσουμε στο ελεύθερο γυναικών. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, δεν ξέρω για τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά εγώ δεν το είχα στο μυαλό μου, και ήταν πολύ ωραίο το ότι κερδίσαμε και μακάρι να το καταφέρουμε και το καλοκαίρι σε περισσότερες σκυταλοδρομίες. Είναι ωραίο γιατί θεωρώ σημαντικό τα ομαδικά αγωνίσματα να πηγαίνουν καλά, και ελπίζω να έχουμε μία ανάλογα καλή συνέχεια στις επόμενες μέρες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA