Ανεβαίνει ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Η Γλυφάδα επικράτησε του Ρεθύμνου με 16-3 και έφθασε στους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης και έγινε την Κυριακή 11 Απριλίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Κρήτης που κάνει μεγάλες και πολυέξοδες προσπάθειες να ανταποκριθεί στα ταξίδια και τις πολύωρες μετακινήσεις εν καιρώ πανδημίας.

Η Γλυφάδα, όπως αναμένονταν, επικράτησε εύκολα και βρίσκεται πιο κοντά στην επίτευξη του αρχικού στόχου της χρονιάς που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης η Ελευθερία Φουντωτού και η Τίνα Κοντογιάννη με τέσσερα γκολ η κάθε μια.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 16-3

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 2-1, 6-1, 0-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου, Α. Γκίλλα 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Φουντωτού 4, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 4, Ορφανιώτη, Κατσώνη 1, Θωμοπούλου, Π. Γκίλλα 3.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (προπονητής Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη, Λαμπαθάκη, Λιμπιτάκη, Χρυσοβέργη, Παναγιωτάκη, Φαρμάκη, Λαμπρονίκου.

Διαιτητές: Καλουζάκης – Κόκκινος

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαληνάς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA