Πέρασε από την έδρα της ΑΕΚ η ομάδα της Κικής Λιόση, η οποία σημείωσε το 2/2 στις νίκες απέναντι στην «Ένωση» και μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τα προημιτελικά του LEN Euro Cup.

Με υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και αποτελεσματικότητα σε άμυνα και επίθεση, ο Ναυτικός Όμιλος έφυγε από την Γλυφάδα με τρεις ακόμη βαθμούς – φτάνοντας αισίως τους 34, με το μαχητικό σύνολο του Μάρκο Μίτσιτς να παραμένει στους 7β. και να επικεντρώνεται στις επόμενα ματς. Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης με 5 τέρματα η Έιμι Ριτζ για τον ΝΟΒ, ενώ με τέσσερα ακολούθησε η Έλενα Ελληνιάδη – από πλευράς ΑΕΚ είδαμε σχεδόν όλες τις παίκτριες να σημειώνουν από ένα γκολ (δυο από την Αλεξάνδρα Καλαϊτζή).

ΑΕΚ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-17

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 0-4, 2-6, 3-2

ΑΕΚ (Μάρκο Μίσιτς): Νίγκρο, Μακέντι 1, Πάτερου, Γεωργίου, Μπινιάρη 1, Καλαϊτζή 2, Γκίλλα 1, Φραγγελάκη, Ρουμελιώτη, Λιαπάκη, Μιχαηλίδου 1, Πετεινάτου, Φέλλα 1, Ντάσιου 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 4, Γιαννοπούλου 2, Ριτζ 5, Βάλβη, Ράιτ 3, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη 1, Μιμίδη 1, Αγγελίδη 1, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Δήμητρα Ασιλιάν