Ανέλαβε τον ΝΟ Ναυπλίου ο Λευτέρης Βούρος

by Aquafeed 24

Νέο επαγγελματικό βήμα για τον έμπειρο προπονητή Λευτέρη Βούρο, ο οποίος ανέλαβε την ανδρική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, καθώς και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής του ιστορικού σωματείου της Αργολίδας.

Ο Λευτέρης Βούρος θα οδηγήσει την ανδρική ομάδα του ΝΟΝ στη Β’ ανδρών, αντικαθιστώντας τον Βασίλη Κεφαλά ο οποίος πλέον εργάζεται στον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΝΟΝ: 

Ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ.Λευτέρη Βούρο στη θέση του προπονητή της ανδρικής ομάδας Υδατοσφαίρισης και τεχνικού συμβούλου των τμημάτων υποδομών.
Ο 52χρονος προπονητής είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθήνας και έχει διατελέσει προπονητής υδατοσφαίρισης όλων των ηλικιακών βαθμίδων, πρώτος προπονητής στην Α2 κατηγορία ανδρών, βοηθός προπονητή στην Α1 και Α2 κατηγορία καθώς και προπονητής τερματοφυλάκων.
Οι ομάδες που έχει δουλεψει ως προπονητής είναι ο Νηρέας Χαλανδρίου, η Γλυφάδα, ο Πανιώνιος και ο Ηλυσιακός. Έχει πλούσιο βιογραφικό και ως παίκτης καθώς έχει κατακτησει 4 πρωταθλήματα Ελλάδας και 3 κύπελλα με τον ΑΝΟ Γλυφάδας,
Βαλκανιονικης με την εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και συνολικά 7 χρόνια μέλος της με συμμετοχές σε εθνική Νέων και Ανδρών. Ελαβε μέρος σε Παγκόσμιο, Πανευρωπαϊκό και Μεσογειακό πρωτάθλημα. Προσφάτως ανέλαβε Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.
Τον καλοσορίζουμε στην οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου και του ευχόμαστε καλή αρχή!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA