Ο δρόμος των μεταλλίων στρώνεται μπροστά στην Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών, η οποία στις δυο σημαντικότερες μάχες τις έως τώρα, έχει βγει επάξια νικήτρια και με ψυχή θα διεκδικήσει την είσοδο της στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στο Οτοπένι, όπως το ένδοξο 2019!

Με ένα πολύ σκληρό παιχνίδι αλλά και με μια παλικαρίσια εμφάνιση, η «Γαλανόλευκη» του Ηλία Μαχαίρα και του Τάσου Σχίζα έκανε το μεγάλο βήμα από την 8άδα στα ημιτελικά και παρά το ακυρωμένο γκολ του Σεμίρ Σπάχιτς όπου και θα έκρινε το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια (νίκη με 7-6 επί των Ισπανών), οι Έλληνες διεθνείς πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν μέσω της ψυχοφθόρας διαδικασίας των πέναλτι και πανηγύρισαν με την καρδιά τους το βροντερό «παρών» της Ελλάδας στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου! Μιλώντας μετά το πέρας της αναμέτρησης, στο Aquafeed24 ο νεαρός διεθνής περιφερειακός – Ανδρέας Αλμύρας τόνισε πως η διοργάνωση… τώρα ξεκινά για την Εθνική!

«Κερδίσαμε έναν μεγάλο τελικό σήμερα κι αυτό οφείλεται στο πάθος που δείξαμε πως κατέχουμε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και στο ομαδικό μας πνεύμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά σε τέτοιου είδους διοργανώσεις δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς… αύριο παίζουμε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, το οποίο θα καθορίσει την συνέχεια μας! Περιμέναμε όλοι μας πολύ αυτή την διοργάνωση και ευελπιστούμε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο. Η αλήθεια είναι πως δεν ξεκίνησε καλά το τουρνουά για εμάς, αλλά η ομάδα βρίσκει ρυθμό και παιχνίδι με το παιχνίδι παρουσιάζεται δυνατότερη και πιο δεμένη. Δεν θεωρώ πως το κακό ξεκίνημα μας θα επηρεάσει την πορεία της ομάδας, καθώς το παγκόσμιο πρωτάθλημα για εμάς μόλις άρχισε»!