Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι κοινός στόχων όλων των μελών της. Των αθλητριών, του προπονητικού επιτελείου και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Άπαντες αναζητούν τη λύση στα προβλήματα της ομάδας με όνειρο τη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα, ένα όνειρο που δεν υπάρχει μόνο φέτος αλλά εδώ και πολλά χρόνια και τα μέλη της «γαλανόλευκης» κοπιάζουν για να το πετύχουν.

Η έρευνα του Aquafeed24 είναι σε θέση να σας ενημερώσει για συνάντηση αντιπροσωπείας των αθλητριών (5 αθλήτριες) με ανθρώπους της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, ενώ στη συζήτηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο υπεύθυνος των Εθνικών ομάδων, Θοδωρής Μουστακαρίας καθώς και η Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Η αντιπροσωπεία των αθλητριών ενημέρωσε για θέματα που κυοφορεί η ομάδα εδώ και καιρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη ή ότι θα αλλάξει κάτι όσον αφορά τα πρόσωπα και συγκεκριμένα τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Μορφέση.

Ο έμπειρος τεχνικός που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου το 2011 στη Σαγκάη ενημερώθηκε από τους ανωτέρους για την κατάσταση και όλοι από κοινού αναζητούν την καλύτερη λύση για την ομάδα, καθώς είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι άπαντες γνωρίζουν ότι θα είναι καταστροφικό να μην προκριθεί η Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα πρόσωπα δεν έχουν σημασία μπροστά στο κοινό συμφέρον της ομάδας και της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Είναι νωρίς και τα βιαστικά συμπεράσματα δεν χρησιμεύουν, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί οριστική λύση ανάμεσα στο έμπειρο παράγοντα, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, τον υπεύθυνο των Εθνικών ομάδων Θοδωρή Μουστακαρία και τον Γιώργο Μορφέση. Οι τρεις άνδρες κοιτάζουν το καλύτερο για την Εθνική γυναικών και πώς αυτό θα επέλθει για να προκριθεί η ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ό,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει.

Μέχρι να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία δεν χρειάζεται να περάσουμε σε ονοματολογία. Εάν χρειαστεί να αλλάξει χέρια η τεχνική ηγεσία είναι δεδομένο και απαραίτητο το κεφάλαιο «Μορφέσης» να αξιοποιηθεί από τον Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ενώ ο αντικαταστάτης ή η αντικαταστάτρια, εάν και εφόσον χρειαστεί να αλλάξει κάτι, έχει μεν δύσκολη αποστολή, αλλά εάν τη φέρει εις πέρας και προκριθεί η ομάδα στο Τόκιο θα γίνει ήρωας. Αν δεν προκριθεί, κανείς δεν θα του επιρρίψει ευθύνες.

Επειδή το θέμα είναι ευαίσθητο και το Aquafeed24 κοιτάζει μόνον το καλό της ελληνικής υδατοσφαίρισης και όχι να ανάβει φωτιές που δεν σβήνονται, θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις.

 

 

 

 

Facebook Comments