Αναρτήθηκε η επίσημη προκήρυξη για τη ΓΣ της ΚΟΕ

by Aquafeed 24

Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ η προκήρυξη της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας με την πρόσκληση των σωματείων σε αυτήν και τις διευκρινήσεις για τον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο διεξαγωγής της.

Η ΓΣ για τα απολογιστικά της απερχόμενης διοίκησης και τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας έχει οριστεί για την Κυριακή 28 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη. Αν λόγω των ειδικών συνθηκών του covid-19 δεν καταστεί δυνατόν να γίνουν κανονικά οι αρχαιρεσίες, τότε θα γίνουν με ψηφιακά μέσα, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νόμου και μόνο «αν εξασφαλίζεται η διαφάνεια και μυστικότητα της ψηφοφορίας».

Στην περίπτωση αυτή όλη η υπόλοιπη διαδικασία της ΓΣ πλην της ψηφοφορίας θα γίνει διαδικτυακά την Κυριακή (28/3) και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με τα ψηφιακά μέσα τη Δευτέρα (29/3) από το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Τα σωματεία που, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν τελικά δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΚΟΕ είναι 202. Να θυμίσουμε ότι, στις επερχόμενες εκλογές, οι δύο παρατάξεις που διεκδικούν τη διοίκηση είναι το «Νέο Κύμα», με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Σπύρο Γιαννιώτη και το «Κολυμπάμε Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Δείτε την προκήρυξη – πρόσκληση στο σύνδεσμο Εδώ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA