Θέλοντας να διατηρήσει τον κύριο κορμό της ομάδας με όραμα μια σταθερά επιτυχημένη πορεία στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση, με τον Χάλκινο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κωνσταντίνο Γούβη να παραμένει στο δυναμικό των Νταμπλούχων Ελλάδος και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του μαζί με τον Γιώργο Δερβίση, ο οποίος επίσης παραμένει στο δυναμικό ρόστερ των «ερυθρόλευκων» πρωταθλητών, υπό την καθοδήγηση του νέου επικεφαλής τεχνικού Ίγκορ Μιλάνοβιτς, ο οποίος σύντομα θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γούβη. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Γούβη στο olympiacossfp.gr:

«Χαίρομαι πολύ που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον Ολυμπιακό. Η χρονιά η περσινή μας άφησε μια… γλυκόπικρη γεύση, γιατί ενώ κατακτήσαμε το νταμπλ στην Ελλάδα, δεν τα πήγαμε όπως περιμέναμε στην Ευρώπη. Οι στόχοι μας τη νέα σεζόν παραμένουν υψηλοί και αυτό αρέσει σε κάθε αθλητή. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να βοηθήσω την ομάδα μας, να διεκδικήσουμε ό,τι αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Facebook Comments