Στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της ΝΕ Πατρών θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μάκης Λυκούδης, με τους Πατρινούς να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον πολύπειρο προπονητή.
Η ανακοίνωση:
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Λυκούδη, ο οποίος θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην τεχνική ηγεσία της Ανδρικής μας ομάδας πόλο.
Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, στη ΝΕΠ, θέτοντας τις βάσεις για την εξέλιξη των νέων παιδιών της ομάδας μας, θα προσπαθήσει να κάνει κι άλλα σταθερά βήματα προς τα εμπρός.
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μανώλη Τσουραμάνη και τους ανθρώπους της ΝΕΠ για την εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Μάκης Λυκούδης και πρόσθεσε: «Θα πορευθούμε βήμα-βήμα, με σταθερότητα και συνέπεια και χωρίς εντυπωσιασμούς. Ζητούμενο είναι η εξέλιξη των παιδιών και η ανάδειξη του ταλέντου τους μέσα από τη συστηματική δουλειά. Δεν βάζουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε κάθε φορά να κάνουμε κι ένα βήμα προς τα εμπρός».