Ασταμάτητα συνεχίζει τις ανακοινώσεις της για την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού η ΝΕ Πατρών.
Συγκεκριμένα η ομάδα του Μάκη Λυκούδη γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο 26χρονος περιφερειακός θα συμβάλλει για ακόμα μία σεζόν στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου της Πάτρας.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών:
Η ΝΕΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία με τον Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο 26χρονος περιφερειακός θα αποτελέσει για μια ακόμη σεζόν βασικό «όπλο» της ομάδας στην προσπάθειά της για τη διάκριση στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο.
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα χρόνια της παρουσίας μου στη ΝΕΠ και ειδικά φέτος χαίρομαι ιδιαίτερα που θα έχουμε προπονητή τον Μάκη Λυκούδη», δήλωσε ο Γ. Κανελλόπουλος και πρόσθεσε: «Ηταν ο πρώτος προπονητής που με ανέδειξε και μου έδωσε την ευκαιρία για την πρώτη μου συμμετοχή σε επίπεδο Ανδρικής ομάδας και γι΄ αυτόν τον λόγο του είμαι ευγνώμων. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό και δυνατό σύνολο και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και – γιατί όχι; – ακόμη και την άνοδο στην Α1».