Ανανέωσε με Καστανάκη!

by Aquafeed 24

Την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό, Θοδωρή Καστανάκη, ανακοίνωσαν τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης, με στόχο την επάνοδο της ομάδας στην Α2 ανδρών και την ανάπτυξη των ακαδημιών.

Η ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον προπονητή της αντρικής ομάδας αλλά και υπεύθυνο για την ανάπτυξη των ακαδημιών του τμήματος Υδατοσφαίρισης, Θοδωρή Καστανάκη, ο οποίος προέβη στις παρακάτω δηλώσεις.

《Ξεκινάει μια αγωνιστική χρονιά που οι περισσότεροι -αν οχι ολοι οι- σύλλογοι κινούνται σε νερά αβεβαιότητας.
Επί της ουσίας ξεκινάμε χωρίς δεδομένα και δικλείδες ασφαλείας όσον αφορά την υγειονομική κρίση που έχει ξεσπάσει από τα μισά της προηγούμενης σεζόν.
Συνεπώς, οφείλουμε να προσαρμοστούμε σε αυτή τη νέα κανονικότητα, δηλαδή σε ένα αβέβαιο περιβάλλον το οποίο μεταβάλλεται διαρκώς, καθώς το μόνο που παραμένει αμετάβλητο είναι η αγάπη μας για το Water Polo και η προσπάθεια που γίνεται για να αναπτυχθεί το άθλημα της Υδατοσφαίρισης στον Δήμο Μεταμόρφωσης.
Προσωπικά, κάθε χρόνο ανεβάζω τον πήχη των προσδοκιών για κάθε αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου και αυτό θα συμβεί και φέτος.
Αποτελεί προτεραιότητα για μένα και τη Διοίκηση του Συλλόγου η συνεχής ανάπτυξη των ακαδημιών με παιδιά του τόπου και η επάνοδος της αντρικής ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ελλάδας.
Φυσικά, είναι αυτονόητο πως (ειδικά) εν καιρώ πανδημίας, είναι επιτακτική η ανάγκη στήριξης από τη Δημοτική Αρχή και όχι μόνο.
Ευχή μου λοιπόν, είναι να καταφέρουν οι αρμόδιοι φορείς να αντιμετωπίσουν με αποτελεσματικό τρόπο την υγειονομική κρίση ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία κάθε αθλητικού φορέα.
Υγεία για όλους και να έχουμε μια δημιουργική σεζόν!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA