Στον Κυπελλούχο Ευρώπης – Εθνικό Πειραιάς, για 6η συνεχή χρονιά συνεχίζει η διεθνής τερματοφύλακας, Ελένη Σωτηρέλη, με τον «Αυτοκράτορα» να ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με την 24χρονη πορτιέρε.

Φορώντας το «κυανόλευκο» σκουφάκι τα τελευταία χρόνια, η Ελένη Σωτηρέλη έχει σημειώσει αξιοζήλευτα βήματα εξέλιξης, αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος του κορμού για την ομάδα του Πειραιά, ενώ έχει καθιερωθεί στις κλήσεις και την 13άδα της Εθνικής Γυναικών. Τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περασμένης σεζόν, η τερματοφύλακας του «Αυτοκράτορα» έκανε πολύ δυνατές εμφανίσεις και θα συνεχίζει να υπερασπίζεται επάξια την εστία των Κυπελλούχων Ευρώπης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

«Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την Ελένη Σωτηρέλη!

Για 5η διαδοχική σεζόν, η 24χρονη διεθνής πορτιέρε θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την εστία του «Αυτοκράτορα» και να παραμένει ένα εκ των βασικότερων στελεχών της γυναικείας ομάδας, προσφέροντας τα μέγιστα στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Έχοντας πλέον καθιερωθεί και στην Εθνική ομάδα των γυναικών, η Ελένη Σωτηρέλη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Εθνικού Πειραιά, έχοντας πανηγυρίσει φυσικά και την κατάκτηση του LEN Trophy 2022 με τις «κυανόλευκες».

Στις δηλώσεις της στο ethnikoswaterpolo.gr, μετά την ανανέωση του συμβολαίου της, τόνισε:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά για την παραμονή μου στον Εθνικό Πειραιά και ευχαριστώ πολύ τον κ. Κολοβό για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου για 5η συνεχιζόμενη χρονιά. Εύχομαι με αφοσίωση και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους μας τους στόχους την νέα σεζόν»!

Facebook Comments