Ανανέωσαν πέντε στον «Αυτοκράτορα»

by Aquafeed 24

Με μια λιτή ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr, το τμήμα ανδρών του Εθνικού Πειραιώς γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας του με πέντε αθλητές που πέρυσι βοήθησαν την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού τα μέγιστα.

Φέτος, ο έμπειρος προπονητής καλείται να δημιουργήσει ξανά ένα εντελώς διαφορετικό νέο ρόστερ, με πολύ πιο μικρό μέσο όρο ηλικίας και με ένα μικρότερο μπάτζετ σε σύγκριση με τις περισσότερες ομάδες της κατηγορίας που απροσδόκητα ξοδεύουν μεγάλα ποσά και ενισχύονται σημαντικά.

Ο Εθνικός θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή θα δουλέψει πολύ στην προπόνηση για να σταθεί ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος έως ότου γίνουν οι εκλογές και αναδειχθεί νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Κολοβός, ωστόσο φαίνεται ότι ο «Αυτοκράτορας» σύντομα θα ενισχυθεί περαιτέρω.

Η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας τους με τους ακόλουθους αθλητές:

Τζόρτζε Τεσάνοβιτς (1990 – Φουνταριστός)

Κωνσταντίνο Χονδροκούκη (1999 – Περιφερειακός)

Πέτρο Πρωτοψάλτη (1999  – Αμυντικός)

Διονύση Θεοδόση – Παπαλουκά (1997 – Περιφερειακός)

Αναστάσιο Βαλλιανάτο (2000 – Περιφερειακός)

Ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός, θα μπορέσει να στηριχτεί και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο στους παραπάνω αθλητές, που συνεχίσουν με το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα».

Καλή επιτυχία!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA