Αναμένεται η μετονομασία του Κολυμβητήριου Ηλιούπολης σε «Μάνος Ζερδεβάς»

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Την Τετάρτη 08/09 παρευρέθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ανδρών πόλο και Αργυρός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Μάνος Ζερδεβάς όπου συναντήθηκε με τον Γιώργο Χατζηδάκη, Δήμαρχο της πόλης.

Σε τιμητικό κλίμα ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης ενημέρωσε τον διεθνή τερματοφύλακα για την πρόθεση μετονομασίας του κολυμβητηρίου της πόλης σε “Μάνος Ζερδεβάς”, ενώ μίλησαν και για την προώθηση του αθλητισμού της περιοχής.

Η πρόταση μετονομασίας προήλθε από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης και υποστηρίζεται επίσημα από τον δήμαρχο Ηλιουπόλεως, ο οποίος θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες με το Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε το Κολυμβητήριο να λάβει τιμητικά το όνομα του Ολυμπιονίκη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου, Γιώργου Χατζηδάκη:

«ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΝΟ ΖΕΡΔΕΒΑ
Σήμερα συναντήθηκα στο Δημαρχείο με τον Ολυμπιονίκη με την Εθνική Ομάδα Πόλο και συμπολίτη μας Μάνο Ζερδεβά και τον συγχάρηκα για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μας και την προσωπική του συμβολή στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Τον ενημέρωσα ότι ως δημοτική αρχή υποστηρίζουμε την πρόταση του «Γ. Σ. Ηλιούπολης», από όπου και ξεκίνησε το πόλο ο αθλητής, για την μετονομασία του Δημοτικού Κολυμβητήριου μας ως «Μάνος Ζερδεβάς» και μετά από τις απαραίτητες διαδικαστικές προετοιμασίες θα φέρουμε σε προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την πρόταση αυτή.
Συζητήσαμε ακόμη για τα ζητήματα του αθλητισμού και του πόλο στην πόλη μας και συμφωνήσαμε να εργαστούμε από κοινού για την προώθηση γενικά του αθλητισμού, του συγκεκριμένου αθλήματος της υδατοσφαίρισης, αλλά και των αθλητικών ιδεωδών ιδιαίτερα στους νέους, που ακόμα δοκιμάζονται από τις συνέπειες των περιορισμών λόγω της πανδημίας.
8 Σεπτεμβρίου 2021
Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA