Ο επί σειρά ετών (πρώην) προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και της ανδρικής ομάδας, Χέρβο Κόλιανιν, επιστρέφει σε… πάτρια εδάφη και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ!

Το «αντίο» της Βουλιαγμένης στον Χέρβο Κόλιανιν!

Ένα πολύ δυνατό προπονητικό δίδυμο, αυτό των Κόλιανιν – Κόμπετσακ έρχεται να ταράξει τα νερά της Κροατίας και να διατηρήσει φυσικά την ομάδα του Ντουμπρόβνικ στην κορυφή του εγχώριου Πρωταθλήματος και της Ευρώπης! Ο πολύπειρος Χέρβο Κόλιανιν, επιστρέφει «φορτωμένος» με εμπειρία και παραστάσεις από το ελληνικό προσκήνιο του υγρού στίβου, συνεχίζοντας το έργο του στην ισχυρή ομάδα της Γιουγκ, συνεργαζόμενος παράλληλα με ένα γνώριμο πρόσωπο – τον Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ. Οι δυο τεχνικοί ήδη κρατούν από το 2021 τα ηνία της Εθνικής ομάδας Κ20 της Κροατίας και θα συνεχίσουν και φέτος την αποστολή τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Παγκόσμιο της Σερβίας.

Μετά την διοργάνωση αυτή στο Βελιγράδι, η οποία έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, ο Χέρβο Κόλιανιν θα ενταχθεί άμεσα στο προπονητικό επιτελείο της Γιουγκ.

Facebook Comments