Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε πως ενισχύει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας από το νέο έτος με την προσθήκη του Νίκου Καλαργυρού. Ο 24χρονος περιφερειακός τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με το σκουφάκι της Χίου από την οποία μάλιστα είχε ξεκινήσει και την καριέρα του. Ο Καλαργυρός αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα τη νέα σεζόν ώστε να καταφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετύχει τους στόχους της.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Καλαργυρό, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 05/03/1998, ο Νίκος Καλαργυρός αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 187cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το ΝΟ Χίου το 2013, μένοντας στο νησί του Βόρειου Αιγαίου μέχρι και το 2018, καταγράφοντας πολλές και πολύτιμες συμμετοχές στην Α1.

Την αγωνιστική σεζόν 2018-19, μεταγράφηκε στον Υδραϊκό, για να επιστρέψει και πάλι την επόμενη χρονιά στο ΝΟ Χίου, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή σεζόν.

Είναι διεθνής με τις «μικρές» ομάδες της Εθνικής Ελλάδος.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Καλαργυρός, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της αθλητικής Οικογένειας του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

Καλώς ήρθες Νίκο!

Facebook Comments