Πολύ δυνατή προσθήκη από την ΑΕΚ με Δημήτρη Χασιώτη και ο ΣτέλιοΤζέλλο!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις προέβη η ομάδα της ΑΕΚ. Το κολυμβητικό τμήμα της Ένωσης γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Χασιώτη ως προπονητή, αλλά και του συνεργάτη του Στέλιου Τζέλλου.

Ο Δημήτρης Χασιώτης διένυσε μία σπουδαία πορεία ως κολυμβητής, το ίδιο κάνει και ως προπονητής και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξη του τμήματος του συλλόγου.

Οι ανακοινώσεις της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Χασιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής των τμημάτων κολύμβησης του Συλλόγου.

Ο 36χρονος (27/06/1986) πρώην Πρωταθλητής κολύμβησης αναλαμβάνει τα τμήματα κολύμβησης του συλλόγου, σε αγωνιστικό και προ-αγωνιστικό επίπεδο.

Είναι πρωταθλητής Ελλάδος στην κολύμβηση και ειδικεύεται στο αγώνισμα του υπτίου, ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα τόσο στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008 στα 200μ ύπτιο, όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 (Ρώμη). Στις 10 Μαΐου του 2008 έγινε ο πρώτος Έλληνας κολυμβητής που κολύμπησε κάτω από 2 λεπτά (1:59.95) στα 200 μέτρα ύπτιο.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, έχει περάσει επίσης και από τα Holmes Place, LA Fitness, καθώς και τα τμήματα του Ηλυσιακού. Την τελευταία 5ετία προπονούσε τις ομάδες αγωνιστικής και προαγωνιστικής στον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, επιβλέποντας ταυτόχρονα όλα τα τμήματα κλασικής κολύμβησης.

Δημήτρη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Τζέλλο, o oποίος θα βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Χασιώτη στην τεχνική ηγεσία των τμημάτων κολύμβησης του Συλλόγου.

Ο 30χρονος (27/03/1992) προπονητής πέρασε από τις ακαδημίες του ηλυσιακού από το 2015 έως το 2017. Από το 2017 έως το 2022 μαζί με τον Δημήτρη Χασιώτη διετέλεσαν προπονητές των αγωνιστικών και προαγωνιστικών ομάδων του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, επιβλέποντας ταυτόχρονα όλα τα τμήματα κλασικής κολύμβησης. Παράλληλα, ήταν προπονητής στα Summer Camps του Αλίμου και του Αγ. Δημητρίου.

Στέλιο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA