Ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών και στήριξη στον προπονητή της για το περιστατικό βίας στο «Α. Πεπανός»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με το πρωτοφανές και τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» το βράδυ της Τρίτης – ανάμεσα σε διαιτητή και προπονητή – να σοκάρει την τοπική κοινότητα, η ΝΕ Πατρών τοποθετήθηκε επίσημα για το συμβάν, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή της στον προπονητή της ομάδας Προ Μίνι του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «αφορμή» προέκυψε από αγώνα την περασμένης Κυριακής στο ηλικιακό Πρωτάθλημα των Προ Μίνι (Κ11) που διεξάγονταν στο κολυμβητήριο της Πάτρας, όταν ο Πατρινός προπονητής μετά την ήττα της ομάδας του, απευθύνθηκε άσχημα προς την νεαρή διαιτητή. Στην συνέχεια, ο πατέρας της νεαρής διαιτητή (επίσης διαιτητής) εμφανίστηκε στο κολυμβητήριο μετά από δυο μέρες και γρονθοκόπησε τον προπονητή της ΝΕΠ εν ώρα προπόνησης, ο οποίος ζαλισμένος κατέληξε στο πάτωμα τραυματισμένος. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση της ΝΕ Πατρών:

«Με αφορμή την απρόκλητη κι απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε ο προπονητής μας Θανάσης Κοντάκος στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:
Πρώτον, η συγκεκριμένη ενέργεια είναι σοκαριστική και το γεγονός ότι σημειώθηκε μπροστά σε νέους ανθρώπους, σε αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας, κάνει το γεγονός πραγματικά τρομακτικό.
Δεύτερον, η ΝΕΠ στηρίζει απόλυτα τον προπονητή μας Θανάση Κοντάκο, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο των Προμίνι. Το ήθος και η εργατικότητα του προπονητή μας είναι γνωστά σε όλο το Πανελλήνιο και κανείς δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει.
Και τρίτον, η ΝΕΠ καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε φαινόμενο βίας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, πόσω μάλλον όταν αυτό γίνεται μπροστά σε νέα παιδιά. Τέτοιες ενέργειες προσβάλουν την κοινή λογική και το αθλητικό ιδεώδες και φυσικά τις αρχές που πρεσβεύει όλα αυτά τα χρόνια η ΝΕΠ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA