Τους λόγους για τους οποίους δεν θα αγωνιστεί στο Φάιναλ Φορ της Β’ γυναικών γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, ενώ όσον αφορά τη μη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Άρη για την προηγούμενη φάση, ο σύλλογος τονίζει ότι τα παιχνίδια πρέπει να διεξάγονται νόμιμα βάσει προκήρυξης και κάτι τέτοιο, όπως εννοούν, δεν έγινε στην εν λόγω αναμέτρηση για αυτό και κατατέθηκε ένσταση.

Η ανακοίνωση: Ο ΠΑΟΚ, ενημερώνει για την απόφαση να λάβει μέρος μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων Υδατοσφαίρισης, το οποίο τυγχάνει να συμπίπτει ημερολογιακά με την τελική φάση του Πρωταθλήματος Γυναικών.

Ο ΠΑΟΚ λαμβάνει μέρος στους αγώνες με αθλήτριες από τα τμήματα Υποδομής, που προπονούνται σε καθημερινή βάση κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, η μεγάλη αγωνιστική απραξία των περασμένων τριών μηνών σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη διεξαγωγή δυο πρωταθλημάτων στα οποία θα συμμετάσχουν οι ίδιες ουσιαστικά αθλήτριες, μπορεί να επιφέρει σοβαρούς τραυματισμούς, οι οποίοι θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις και στο ομαλό ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Γι’ αυτό το λόγο, ο ΠΑΟΚ έλαβε την απόφαση οι αθλήτριες να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα της δικής τους ηλικιακής κατηγορίας, με κύριο και βασικό στόχο την διαφύλαξη της υγείας αυτών.

Όσον αφορά τη διαδικασία της ένστασης στην οποία προχώρησε ο Σύλλογος στους τελευταίους αγώνες, θεωρούμε πως οι αγώνες πρέπει να διεξάγονται απόλυτα και μόνο βάσει των κανονισμών και της γενικής προκήρυξης.

Facebook Comments