Ανακοίνωσε Τσαλιαγκό, Αποστολάκο και Κατραντζή ο Παναθηναϊκός!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε τρεις ακόμη πολύ σημαντικές κινήσεις στο κολυμβητικό του τμήμα προέβη ο Παναθηναϊκός ανακοινώνοντας δύο προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό του αλλά και μία ανανέωση συνεργασίας.

Συγκεκριμένα οι «Πράσινοι» γνωστοποίησαν την απόκτηση του Δημήτρη Τσαλιαγκού και του Κώστα Αποστολάκου, αλλά και την επέκτασης της συνεργασίας τους με τον Χρήστο Κατραντζή.

Ο Τσαλιαγκός αγωνιζόταν για τον ΑΣΚ Ντέρη, ο Αποστολάκος θα διανύσει τη δεύτερη θητεία του στο «Τριφύλλι», ενώ ο Κατρατζής θα συνεχίσει με το πράσινο σκουφάκι μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν για τον ίδιο και τον σύλλογο.

Οι δηλώσεις τους:

Δημήτρης Τσαλιαγκός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεισφέρω από την πλευρά μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας εμβληματικός Σύλλογος στην κολύμβηση και σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή μου θα είμαι μέλος της ομάδας και θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό»

Κώστας Αποστολάκος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Προσωπικά θέλω να κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο προκειμένου να έχω καλούς χρόνους και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ακόμα ψηλότερα».

Χρήστος Κατρατζής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της κολυμβητικής οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Το τμήμα δείχνει ότι βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική πορεία και ασφαλώς η φετινή χρονιά θέλω να μας βρει ακόμα ψηλότερα με μετάλλια και ρεκόρ».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA