Αναχώρησαν για Βουδαπέστη Κυνηγάκης – Γιαννοπούλου!

by Aquafeed 24

Αναχώρησαν την Δευτέρα το πρωί (10/5) για την Βουδαπέστη προκειμένου να πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται στην λίμνη Λούπα της Ουγγαρίας η Νεφέλη Γιαννοπούλου και ο Άλκης Κυνηγάκης, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαγγέλη Κυνηγάκη.

Οι δυο εκπρόσωποι της Ελλάδας στην μαραθώνια κολύμβηση θα πάρουν μέρος στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων στις 12 και 13 Μαΐου αντίστοιχα.

«Ο Άλκης και η Νεφέλη βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και αγωνιστική ετοιμότητα, γεγονός που μας κάνει αισιόδοξους για πολύ καλές εμφανίσεις» τόνισε ο προπονητής Βαγγέλης Κοζομπόλης που συνοδεύει τους δυο εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Άλκης Κυνηγάκης που διεκδικεί μέσω του προολυμπιακού τουρνουα που θα γίνει τον Ιούνιο στο Σετουμπάλ της Πορτογαλίας την πρόκριση για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τόνισε:

«Περιμένω ένα καλό πλασάρισμα μέσα στην 8αδα. Δεδομένου του κυρίου στόχου που είναι το προολυμπιακό τουρνουά, δεν θα έχω προετοιμαστεί ιδιαίτερα για τους πανευρωπαϊκους αγώνες. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για κάτι καλό».

Για την Νεφέλη Γιαννοπούλου πρόκειται για το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε επίπεδο γυναικών και υποστηρίζει:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το να εκπροσωπήσω την χώρα μου σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και δεν σας κρύβω τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μου. Η προσπάθειά μου θα είναι η μέγιστη και ευελπιστώ στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της επίδοσής μου.
Σίγουρα θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, μιας και είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό σε επίπεδο ανδρών-γυναικών».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA