Αναχωρεί για Γαλλία την Τετάρτη η Βουλιαγμένη

by Aquafeed 24

Για τον γαλλικό Νότο αναχωρεί την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα της Βουλιαγμένης, με αντικειμενικό στόχο την πρόκριση στους «16» του Euro Cup, ενώ η ομάδα του Χέρβο Κόλιανιν διεκδικεί αναμφίβολα και την πρωτιά του ομίλου της.

Η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει αρχικά την Παρασκευή 4/12 τη γερμανική Ludwigsburg, όντας το φαβορί για την επικράτηση, ενώ το Σάββατο θα δώσει το ντέρμπι για την πρωτιά με τη γηπεδούχο, Pays d’Aix Natation, στην οποία σύμφωνα με δηλώσεις τους φοβούνται τον «θρύλο» όπως τον χαρακτήρισαν Χρήστο Αφρουδάκη, αλλά και τον Μανώλη Μυλωνάκη. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον ΝΟΒ να επικρατεί 13-10.

Τέλος, την Κυριακή το πρωί η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την ελβετική Καρούζ, εκεί όπου αγωνίζεται από φέτος ο επί χρόνια αμυντικός της, ο διεθνής Κυριάκος Ποντικέας.

Σε όλα τα τεστ έως τώρα, για τον COVID-19, όλα τα μέλη της Βουλιαγμένης έχουν ελεγχθεί ως αρνητικοί και η αποστολή προετοιμάζεται απερίσπαστα για τη συμμετοχή της στο Euro Cup.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA