«Αλύγιστη» Βουλιαγμένη κόντρα στον Παναθηναϊκό

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Υπερασπίστηκε εύκολα την έδρα του ο ΝΟ Βουλιαγμένης για την 13η Αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό

Εύκολη υπόθεση ήταν η σημερινή νίκη για τους παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν, με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης να υποδέχεται το «Τριφύλλι» στον Λαιμό για την 13η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, όπου και επικράτησε 20-5.

Συνεχίζοντας στην κορυφή του Β’ Ομίλου με 33 πλέον βαθμούς (υπολείπεται μιας αγωνιστικής), η Βουλιαγμένη καλείται να… ξεκαθαρίσει το τοπίο της 1ης θέσης με τον Πανιώνιο (εκκρεμούσα αναμέτρηση) και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει στο φινάλε το Β’ Γύρου τον Υδραϊκό του Μάκη Βολτυράκη.

Κάτω από τα δοκάρια του «Τριφυλλιού» ξεκίνησε ο νεαρός Κρατημένος (1ο και 4ο οκτάλεπτο), μοιράζοντας τον χρόνο με τον Θωμά Γαβαλά (2ο και 3ο μέρος), ενώ από την άλλη, η οικοδέσποινα Βουλιαγμένη παρουσιάστηκε επιβλητική σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πρεσάροντας συνεχώς τους παίκτες του Μιχάλη Λαζαρίδη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20-5

Κορυφαίοι σκόρερ οι Πάπαριτς με 4 γκολ και Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος από 3.

Πηγή στατιστικών: Koe.org.gr

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20-5

Οκτάλεπτα: 3-0, 7-1, 4-2, 6-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 4, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος Α. 2, Καπότσης, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 3, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 2, Σπηλιώπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 3, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης, Σιαμάς Χρ., Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρμπόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA