Αλώβητος στην έδρα του ο Εθνικός Πειραιά!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με μια άνετη εντός έδρας επικράτηση, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού επέστρεψε στις νίκες – υπερασπιζόμενη ταυτόχρονα την έδρα της στο «Π. Καπαγέρωφ». Ο Εθνικός Πειραιά υποδέχτηκε την ΑΕΚ για την 3η Αγωνιστική της Α1 Ανδρών, υπερτερώντας τελικά 15-7.

Η διακύμανση…

Σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό και με έμφαση στην πρώτη γραμμή της επίθεσης κινήθηκε το πρώτο μέρος στο «Π. Καπαγέρωφ», με τον Εθνικό Πειραιά να αποκτά ένα ελαφρύ προβάδισμα με το επιμέρους 3-2 (τέρματα των Κατσαγούνου και Μπέτο για τους «κυανόλευκους», Αράγια και Βούκσεβιτς για την ΑΕΚ). Διευρύνοντας την διαφορά της, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού ήταν εύστοχη σε αρκετά περιφερειακά σουτ (Βαλλιανάτος – σε παίκτη παραπάνω 5-3 και αργότερα 7-3, Μπεριστιάνος 6-3), ενώ είδαμε δυνατές άμυνες και από τα δύο σύνολα.

Παρόμοια και με ίδια αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα κινήθηκε και το δεύτερο μισό του αγώνα στον Πειραιά, με τον Εθνικό να διευρύνει περαιτέρω το προβάδισμα του φτάνοντας στο τελικό 15-7.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΕΚ 15-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 4-2, 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς 1, Μπέτο 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 3, Μαθιόπουλος 1, Λαδάς 1, Δροσόπουλος, Βαλλιανάτος 3, Ζωγράφος.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς 2, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 3, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια 2, Μαυρωτάς Άρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος, Σάβιτς.

Διαιτητές: Μοίραλης, Πολυχρονόπουλος

Αλυτάρχης: Ντίνος Σακελλαράκης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA