Άλλη Χίος με Ρουσταμοφ και Ρουντα!

by Alekos Koumanis

Άλλη ομάδα είναι πια ο ΝΟ Χίου με την προσθήκη των δύο ξένων παικτών, Ρουστάμοφ και Ρούντα!

Οι παίκτες του Γιώργου Ντόσκα πέτυχαν μια σημαντική νίκη στο Ιωνικό κολυμβητήριο, με 9-8 επί του ΝΟ Χανίων.

Ο ΝΟΧ παραμένει μεν στην 11η θέση της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών, αλλά σε απόσταση ενός βαθμού από τον 10ο ΓΣ Περιστερίου.

Η νίκη αυτή, που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, είναι η τρίτη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του νησιού της μαστίχας. Η ομάδα του Γιώργου Ντόσκα, που είχε για πρώτη φορά και τους δύο ξένους της στη διάθεσή της (Ρουστάμοφ, Ρούντα) έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 7-4 και άντεξε στην αντεπίθεση του ΝΟ Χανίων, ο οποίος μείωσε στο γκολ στη λήξη της τρίτης περιόδου (8-7), όμως δεν κατάφερε να φτάσει το θετικό αποτέλεσμα. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα της Χίου ήταν ο νεοαποκτηθείς Ρούντα με 4 γκολ.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-8

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-2, 1-3, 1-1.

ΝΟ ΧΙΟΥ Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Γρηγοριάδης, Μιμίδης Σ., Ρουστάμοφ 2, Τζελάτης, Παππάς, Μιμίδης Μ., Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Γκίλλας, Γαβαλάς Σ. 2, Ρούντα 4, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Κόλλιας, Καρακούρος Μ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Λειψάκης, Πετρόχειλος 1, Νάστραν 3, Παπαδόπουλος Τρ., Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιωργούσης 1, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης Γιώργος Κατσαρός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA