Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και σιγά-σιγά γίνονται γνωστά τα ρόστερ των χωρών, με την Ιταλία να παίρνει τη σκυτάλη, καθώς ο Σάντρο Καμπάνια ανακοίνωσε τη 13άδα για την ουγγρική πρωτεύουσα.

Η «Σετεμπέλο» θα παρουσιαστεί εκ νέου με αρκετά νέα πρόσωπα καθώς σε σύγκριση με το Τόκιο θα είναι διαφορετική κατά 7/13. Συγκεκριμένα, οι εκλεκτοί του Σάντρο Καμπάνια είναι οι εξής:

Ντί Σόμα, Ντόλτσε, Ντι Φούλβιο, Πρεσιούτι, Ντελ Λούνγκο, Κανέλα, Ετσενίκε, Νταμόντε, Μπρούνι, Φοντέλι, Ματέιο Ιόκι Γκράτα, Μαρτσιάλι, Νικόζια με «ρεζέρβες» τους Ρενζούτο (Αποκόμισε πρόβλημα στον προσαγωγό στο Φάιναλ 8) και Αλεσιάνι.

Για τον Λούκα Νταμόντε, τον αριστερόχειρα της Φερεντσβάρος, είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, καθώς η ευκαιρία που προσδοκούσε όλα αυτά τα χρόνια του δόθηκε και μένει να αποδείξει εκ νέου την αξία του στη Βουδαπέστη με τη «Σετεμπέλο». Στα 2μ. θα είναι οι Μπρούνι και Μαρτσιάλι, ο οποίος ακούγεται έντονα για τη Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά, καθώς ο Ματέο Αϊκάρντι αποχώρησε από την εθνική ομάδα στα 36 του και ο Μάικ Μποντέγκας θα γίνει ξανά Γάλλος ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024.

Facebook Comments