Άλκης Κυνηγάκης: «Να διεκδικήσω το καλύτερο που μπορώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

by Aquafeed 24

Ο Άλκης Κυνηγάκης (ΑΟΠ Φαλήρου) βρίσκεται…σε παρατεταμένο διάστημα προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024». Αυτός είναι ο κορυφαίος στόχος του κορυφαίου μας πρωταθλητή. Κάθε αγώνας του…στο Σηκουάνα αποσκοπεί! Νίκησε εύκολα σήμερα (25/5) στον αγώνα 5.000μ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων Αποστάσεων (OWS) Ανοικτής  Κατηγορίας Ανδρών που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Ο χρόνος του: 55.14.9, δεύτερος ο Δημήτρης Νέγρης (ΟΣΦΠ) 56.24.5, τρίτος ο Φίλιππος Θεοφιλόπουλος (ΑΟΠ Φαλήρου) με χρόνο 56.50.7.

Ο Κυνηγάκης μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Ένας εξαιρετικός αγώνας, σε τρομερές συνθήκες, τα νερά πεντακάθαρα. Δεν έχετε φανταστεί τι έχουν δει τα μάτια μου σε διοργανώσεις στο εξωτερικό. Είναι ένα πέρασμα αυτό το πρωτάθλημα στη προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επόμενος στόχος είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, δεν θα προετοιμαστώ ιδιαίτερα, θα είναι ένα ακόμα πέρασμα. Στο Παρίσι θα πάω να μπω στον αγώνα και να διεκδικήσω το καλύτερο που μπορώ. Στρατηγική χρειάζεται…Σίγουρα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο σε εμένα από το 2021 στο Τόκιο. Κάθε αγώνας στο open water είναι και ένα μάθημα. Και σήμερα κάτι έμαθα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, τώρα είμαι και πιο ώριμος. Φεύγω για προετοιμασία στη Κέρκυρα και πάμε γερά…».

Τις απονομές έκανε ο Γενικός Γραμματέας της European Aquatics, Νόαμ Ζβι που δεν έκρυψε μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας την απόλυτη ικανοποίηση του για το επίπεδο της διοργάνωσης.

Παρόντες στη Βουλιαγμένη, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, η Β’ Αντιπρόεδρος, Ελευθερία Σαραντίδου, ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας, ο Ταμίας, Γιώργος Κατσαντώνης, ο έφορος Κολύμβησης και εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην ΕΟΕ, Νίκος Ξυλούρης, ο Τεχνικός Διευθυντής Κολύμβησης Κ.Ο.Ε., Ευάγγελος Κοζομπόλης, ο τεχνικός σύμβουλος του open water στη ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης κ.α. 

Το πρωτάθλημα μεταδίδεται από τη KOE TV.

Η ΚΟΕ παρέχει επίσης live ενημέρωση στη διάρκεια των αγώνων.

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA