Άλιμος ΝΑΣ: Πρόσω ολοταχώς για νέο «ΜΠΑΜ» με την Μαρία Πάτρα

Πρωταγωνιστής του καλοκαιρινού παζαριού μέχρι ώρας ο Άλιμος ΝΑΣ που βρίσκεται μία ανάσα από την Μαρία Πάτρα.

by Μάνος Φυρογένης

«Οι ανοιχτές περιπτώσεις θα έχουν διευθετηθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου» είχε γραφτεί χαρακτηριστικά στο #AQF24 πριν από δύο περίπου εβδομάδες, προμηνύοντας σημαντικές ανακατατάξεις στην μεγάλη κατηγορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης γυναικών. Και αυτό διότι τότε θα ξεκινήσει η πιο σημαντική προετοιμασία της σύγχρονής ιστορίας της Εθνικής ομάδας γυναικών, οι θέσεις είναι λίγες και οι υποψήφιες αρκετές. Συνεπώς οι εκλεκτές της Αλεξίας Καμμένου θέλουν να είναι απόλυτα προσηλωμένες στο στόχο της εξασφάλισης μίας θέσης για το Παρίσι.

Οι σύλλογοι προσαρμόστηκαν στη συνθήκη αυτή και… τρέχουν να προλάβουν. Στην Α1 κατηγορία αναμένονται οι μεγαλύτερες αλλαγές των τελευταίων ετών με αρκετές εσωτερικές και όχι μόνο μετακινήσεις αθλητριών της ελίτ, μελών της Εθνικής ομάδας. Ο Άλιμος ΝΑΣ έχει ταράξει τα λιμνάζοντα νερά κερδίζοντας μέχρι ώρας τις εντυπώσει. Οι προσπάθειές του για ενίσχυση βέβαια  συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η Μαρία Πάτρα.

Το σύνολο του Πάνου Βέργου θέλει να θωρακίσει την άμυνά του και σκοπεύει να το κάνει με μία από τις κορυφαίες του είδους. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν φουντώσει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του #AQF24 τις τελευταίες μέρες και βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο. Οριστικό deal ακόμα δεν υπάρχει, ωστόσο φαντάζει το πιθανότερο σενάριο η έμπειρη αμυντικός του Ναυτικού Ομίλου, να αφήσει τη Βουλιαγμένη για χάρη του Αλίμου ΝΑΣ. Εκεί που θα αγωνίζεται του χρόνου η συμπαίκτριά της στην Εθνική ομάδα Ιωάννα Σταματοπούλου και κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα η Ιωάννα Χυδηριώτη. Στον Άλιμο ανήκει και η Σλοβάκα, διεθνής με την Ουγγαρία, Νατάσα Ριμπάνσκα.

Η Μαρία Πάτρα αποτελεί σταθερό μέλος της Εθνικής ομάδας στις τελευτείς διοργανώσεις όπως και στο ασημένιο μετάλλιο της Βαρκελώνης το 2018. Μία αθλήτρια πολύ υψηλού επιπέδου με παραστάσεις και εικόνες από τις πιο κεντρικές σκηνές. Η Πάτρα πέρασε μία οκταετία στον Ναυτικό Όμιλο και πλέον ετοιμάζεται να αλλάξει περιβάλλον.

Οικογενειακές ιστορίες

Για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Μία κίνηση με έντονο οικογενειακό υπόβαθρο αυτή που επιδιώκει να ολοκληρώσει ο Άλιμος ΝΑΣ και εξηγούμαστε. Ο πατέρας του προέδρου της ομάδας Γιάννη, Μάκης Ζουμπουλίδης, είχε πάρει μια φορά και έναν καιρό τον Βαγγέλη Πάτρα (μπαμπά της Μαρίας) στον Εθνικό. Μία μεταγραφή… χρυσάφι για τον «Αυτοκράτορα» αφού την αμέσως επόμενη σεζόν οι Πειριαώτες κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή και ο Πάτρας ήταν εκ των κορυφαίων!

Η παραπάνω σύντομη ιστορία για όσους αρέσκονται σε προλήψεις και τους οιωνοσκόπους. Αν βέβαια το deal ολοκληρωθεί και ο Άλιμος ΝΑΣ καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής, τότε η εν λόγω ιστορία θα είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες στον εν Ελλάδι υγρό στίβο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA