ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Επίσημο το μεγάλο deal με τη Μαρία Πάτρα!

by Aquafeed 24

Λίγες ημέρες μετά τις πληροφορίες που έφερε στο φως της δημοσιότητας το #AQF24, ήρθαν οι επίσημες ανακοινώσεις για να επιβεβαιώσουν τη συμφωνία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson με τη διεθνή αμυντικό, Μαρία Πάτρα, η οποία αποχωρεί από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης ύστερα από πολλά έτη και εντάσσεται στο ρόστερ του Πάνου Βέργου, με στόχο κορυφές και μια λαμπρή πορεία την επόμενη σεζόν.

Βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας, σταθερότητα, δύναμη και πείσμα. Η Μαρία Πάτρα αποτελεί μια από τις κορυφαίες αμυντικούς και προσδώσει δυναμική στο σύνολο που θα δημιουργήσει ο Πάνος Βέργος, ωστόσο έως τότε ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η ανακοίνωση στο alimoswaterpolo.com: 

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του Συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, καθώς η Μαρία Πάτρα αποτελεί πια μέλος της οικογένειας μας.

Η Μαρία Πάτρα γεννήθηκε στις 17 Οκτωβρίου του 1998 και αποτελεί μια από τις κορυφαίες αμυντικούς στην Ευρώπη, βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας γυναικών, ενώ αυτή τη στιγμή συμμετέχει στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στην επαγγελματική της καριέρα έχει φορέσει το σκουφάκι του ΝΟ Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας σημαντικές επιτυχίες, ενώ υπηρετώντας τα εθνικά χρώματα βρίσκεται σταθερά στα μεγάλα ραντεβού, έχοντας αποκτήσει σπουδαία εμπειρία από τις κορυφαίες διοργανώσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Μάλιστα, έχει κατακτήσει τρία μετάλλια με την Εθνική γυναικών σε Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το 2018, το 2022 και το 2024.

Έτσι, λοιπόν, μια ακόμη διεθνής αθλήτρια του υψηλότερου επιπέδου προστίθεται στο ρόστερ του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η Μαρία Πάτρα δήλωσε τα εξής στο alimoswaterpolo.com: «Μετά από 8 χρόνια στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης αποφάσισα, για πρώτη φορά ως διεθνής αθλήτρια, να κάνω μια αλλαγή. Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω θερμά τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, τις προπονήτριες, τους συνεργάτες τους και τις συναθλήτριες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια και για την στήριξή τους το διάστημα του τραυματισμού μου την σεζόν 22-23. Είμαι ευγνώμων.

Νέα σελίδα, Άλιμος ΝΑΣ Betsson. Μια ομάδα που τη δεύτερη χρόνια που συμμετείχε στην Α1 κατάφερε να πάρει χάλκινο μετάλλιο. Αυτό και μόνο δείχνει τις υψηλές προσδοκίες για την συνέχεια. Έχω καταλάβει ότι υπάρχει πολλή όρεξη για δουλειά και για αυτό οι στόχοι θα είναι υψηλοί. Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί. Είναι πρόκληση για εμένα γιατί είναι η πρώτη φορά που αλλάζω ομάδα ως επαγγελματίας αθλήτρια. Πιστεύω όμως ότι θα ενσωματωθώ γρήγορα, μιας και με αρκετές αθλήτριες έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν. Ευχαριστώ τον κύριο Ζουμπουλίδη για το ενδιαφέρον και την επιμονή του για να συμμετέχω στην ομάδα».

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA