ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Επίσημη η επιστροφή της Μαρίας Λάζαρη!

«Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι και εγώ κομμάτι αυτής της πορείας».

by Aquafeed 24

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τη Μαρία Λάζαρη, καθώς η νεαρή τερματοφύλακας ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson και επιστρέφει στον σύλλογο ύστερα από έναν χρόνο που αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Όπως σας είχε ενημερώσει το #AQF24, η Μαρία Λάζαρη θα φορέσει εκ νέου το σκουφάκι του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ και θα αποτελέσει δίδυμο στα δοκάρια με την Ιωάννα Σταματοπούλου, ενώ ο σύλλογος την καλωσόρισε πίσω τονίζοντας ότι είχε αποτελέσει την πρώτη αθλήτρια που είχε εκδόσει δελτίο πριν από λίγα χρόνια με τον – τότε – Ολυμπιακό Αλίμου. «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, έναν σύλλογο όπου μας συνδέουν σημαντικά επιτεύγματα από την πρώτη μας συνεργασία», δήλωσε στην επίσημη ανακοίνωση η ταλαντούχα τερματοφύλακας.

Η ανακοίνωση στο alimoswaterpolo.com:

Η Μαρία Λάζαρη επιστρέφει στη «φαμίλια» του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson!

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η Διοίκηση του Συλλόγου είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν μια ακόμα μεταγραφική κίνηση. Η Μαρία Λάζαρη αποτελεί το νέο μέλος μιας «οικογένειας» με όραμα και βλέψεις. Ένα δικό του παιδί επιστρέφει!

Γεννημένη στις 23 Αυγούστου του 2002, η Μαρία Λάζαρη γυρίζει στα Νότια προάστια ούτως ώστε να συνθέσει ένα πολύ ποιοτικό δίδυμο κάτω από τα γκολπόστ μαζί με την Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η Μαρία Λάζαρη υπερασπίστηκε επί μία διετία τα γκολπόστ της ομάδας (2021-23) και αφού πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ τη σεζόν που μας πέρασε, βοηθώντας την όσο μπορούσε, γυρίζει σε ένα μέρος γνώριμο.

Η νεαρή ταλαντούχα τερματοφύλακας ήταν μάλιστα ιδιαίτερα περιζήτητη καθώς την είχαν προσεγγίσει κι άλλες ομάδες της ελίτ της ελληνικής υδατοσφαίρισης παρόλα αυτά ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και το… λαμπερό οικοδόμημα που φτιάχνεται με λεπτές κινήσεις σε συνδυασμό με τα γνώριμα λημέρια, έκαναν την 22χρονη οσονούπω πορτιέρε να αποδεχθεί την πρόταση, λέγοντας «ναι» στην πρόκληση.

Η Μαρία Λάζαρη είναι παιδί του συλλόγου, μία παίκτρια που τον έχει στηρίξει και αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά. Ήταν η πρώτη αθλήτρια που έβγαλε δελτίο με τον νεοσύστατο τότε Ολυμπιακό Αλίμου στην Α2 ενώ με εκείνη κάτω από τα γκολπόστ, η ομάδα συστήθηκε στην μεγάλη κατηγορία και κέρδισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γεννημένη νικήτρια, είχε ξεκινήσει την καριέρα της με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και εν συνεχεία είχε αγωνιστεί στον Νηρέα Χαλανδρίου όπου… σάρωσε τα ηλικιακά πρωταθλήματα με διαδοχικούς τίτλους. Μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, μία αθλήτρια το αγωνιστικό ανάστημα της οποίας μεγαλώνει διαρκώς.

Είναι μεγάλη η χαρά του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και της διοίκησης να βλέπει παιδιά που έχουν περάσει από το σύλλογο να μεγαλώνουν μαζί του στη συντονισμένη αυτή προσπάθεια που γίνεται ούτως ώστε να πρωταγωνιστήσει εντός και εκτός συνόρων.

Οι προσδοκίες ανεβαίνουν διαρκώς, όπως δήλωσε η Μαρία Λάζαρη για το νέο κεφάλιο της καριέρας της στο alimoswaterpolo.com:

«Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, έναν σύλλογο όπου μας συνδέουν σημαντικά επιτεύγματα από την πρώτη μας συνεργασία. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στο σημαντικό εγχείρημα που δημιουργείται ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι και εγώ κομμάτι αυτής της πορείας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA