ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ: Έπαιξαν με «παίκτη παραπάνω» για το κοινωνικό παντοπωλείο!

Η σημαντική πρωτοβουλία του Αλίμου ΝΑΣ Betsson υπό την αιγίδα του ΙΕΚ Άλφα ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

by Μάνος Φυρογένης

Οι κοινωνικές δράσεις του υγρού στίβου με την πολυάριθμη συμμετοχή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, συνεχίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής (28/6) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου. Εκεί που το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα με τους συμμετέχοντες αλλά και όσους βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να παίζουν πόλο για καλό σκοπό δείχνοντας το κοινωνικό τους στίγμα.

Στις εγκαταστάσεις λοιπόν του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλίμου έλαβε χώρα το φιλανθρωπικό μίνι-τουρνουά “Παίκτης Παραπάνω” για τις ανάγκες ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Δύο αγώνες μετά από πρωτοβουλία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson και υπό την αιγίδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και του Δήμου Αλίμου. Συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα μακράς διάρκειας στην είσοδο του κολυμβητήριου για τους συνανθρώπους μας.

Μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία που φανερώνει μία πτυχή του αθλητισμού που μπορεί να αποτελέσει αρωγός σε όλους τους τομείς της κοινωνίας.

Στο τουρνουά συμμετείχαν η ακαδημία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, ο Ολυμπιακός και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, με όλα τα κορίτσια να αγωνίζονται για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, απολαμβάνοντας τα παιχνίδια με λαμπρό χαμόγελο.

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν την ιδέα αλλά και εκείνους που την υλοποίησαν!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA