ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson: Μια ανάσα από την επιστροφή της Μαρίας Λάζαρη!

by Aquafeed 24

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, ο οποίος έχει προκαλέσει τριγμούς στα θεμέλια του αθλήματος με τις κινήσεις του καθώς έχει δυναμώσει ιδιαίτερα σε όλες τις θέσεις και έχει ιδιαίτερα υψηλές βλέψεις για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ φαίνεται ότι θα έχει σε ολοκληρωτικό βαθμό το κεφάλι του ήσυχο, όσον αφορά τη θέση της τερματοφύλακα, διότι μετά την απόκτηση της κορυφαίας όλων Ιωάννας Σταματοπούλου, θα ενισχυθεί με τη Μαρία Λάζαρη. Η νεαρή ταλαντούχα πορτιέρε θα είναι το alter ego της Σταματοπούλου στα δοκάρια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ την επόμενη αγωνιστική περίοδο και επιστρέφει στον σύλλογο, ύστερα από ένα έτος που έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Γεννημένη το 2002, η Λάζαρη αποτελεί από τις καλύτερες τερματοφύλακες στην Ελλάδα και ως εκ τούτου φέτος είχε προτάσεις από τα 3/5 της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος, καθώς και από τη Λιλ, όμως ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κατάφερε να αποσπάσει το «ναι», όπως όλα δείχνουν και η νεαρή πορτιέρε επιστρέφει στον σύλλογο.

Να σημειωθεί, ότι όταν ξεκίνησε η προσπάθεια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, ως Ολυμπιακός Αλίμου, από την Α2 γυναικών, η Μαρία Λάζαρη ήταν η πρώτη αθλήτρια που έβγαλε δελτίο με τον νεοσύστατο σύλλογο. Παράλληλα, την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με τη Λάζαρη στο τέρμα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κέρδισε για παρθενική φορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA