ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ – Αλεξία Τζούρκα: «Ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο»!

by Aquafeed 24

Πηγή: alimoswaterpolo.com

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται φέτος ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, με τα κορίτσια του Πάνου Βέργου να αποδεικνύουν ότι τα… ύψη δεν τις τρομάζουν, αλλά αποτελούν «καύσιμο» στη μηχανή τους για μεγάλα αποτελέσματα, ωραίο πόλο και εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, κάτι το οποίο έχει καθαρό αντίκρισμα στον βαθμολογικό πίνακα της Α1 γυναικών.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson παραμένει από την αρχή της σεζόν μέχρι και την 10η στροφή σταθερά στο κατόπι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Τα έχει βάλει με παραδοσιακές ομάδες του χώρου και έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο, ενώ παράλληλα κάνει τα πρώτα του βήματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Τα θετικά αποτελέσματα όμως και οι υψηλές πτήσεις αφήνουν υποσχέσεις για τη συνέχεια. Κάθε βδομάδα και μία πρόκληση, κάθε αγωνιστική και μία ιστορία. Αυτή τη φορά, απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Μετά το άνετο πέρασμα λοιπόν από την πισίνα των Χανιών, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson επιστρέφει την Τετάρτη το βράδυ (22/11, 21:30) στο σπίτι του, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, έχοντας ως απώτερο σκοπό το τρίποντο που θα τον κρατήσει στη δεύτερη θέση καθώς και μία θετική πρόβα τζενεράλε ενόψει του ταξιδιού στην Ουγγαρία για το ματς κόντρα στην Ντουναϊσβάρος (25/11). Διττή η σημασία της αναμέτρησης για τα ακούραστα κορίτσια του Πάνου Βέργου που φανερώνουν σε κάθε στροφή την κράση τους και τη στόφα μεγάλης ομάδας.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, η τερματοφύλακας του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, Αλεξία Τζούρκα, δήλωσε σχετικά στο alimoswaterpolo.com: «Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε και να βγάλουμε στο παιχνίδι ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις, με ηρεμία και καθαρό μυαλό. Ο Πανιώνιος είναι μια δυνατή ομάδα και πιστεύω θα είναι δυνατό παιχνίδι, καθώς θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Έπειτα, το Σάββατο, για εμάς έρχεται ακόμη ένα ευρωπαϊκό ταξίδι για το LEN Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Ντουναϊσβάρος στην έδρα τους και σίγουρα χρειάζεται υψηλός δείκτης συγκέντρωσης για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA