Αλεξία Καμμένου: «Υπερήφανη για τα κορίτσια μου»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Τέταρτο ασημένιο μετάλλιο για την Εθνική μας και η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου δήλωσε «Υπερήφανη διότι διαθέτουμε εξαιρετικές αθλήτριες, έχουν κάνει υπερπροσπάθεια, έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό, όλες που ήταν στην προετοιμασία. Αυτό το μετάλλιο ανήκει στους συνεργάτες μας που είναι στην Αθήνα, και σε όλες τις αθλήτριες που ήταν στην προετοιμασία. Όπως επίσης στους προπονητές των συλλόγων και στους παράγοντες που μοχθούν για αυτά τα παιδιά όλο το χρόνο».

Πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε νωθρά στον αγώνα, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, φθάσαμε στο 6-6 που μας έδωσε ελπίδες ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετράει πολύ η ειδική βαρύτητα κάποιων ομάδων. Δεν αποπροσανατολιζόμαστε, δεν ενθουσιαζόμαστε, είναι ακόμα η αρχή για αυτή την ομάδα.. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Τα κορίτσια από το πρώτο δευτερόλεπτο έδωσαν την ψυχή τους.  Πρέπει να κοιτάζουμε τα δικά μας λάθη, δεν ήμασταν προσεκτικές, λόγω άγχους, στην τελική ενέργεια. Η Ισπανία είναι μια ομάδα σαφώς πιο έμπειρη, έχει παίξει πολλούς τελικούς, εμείς έχουμε μια νέα ομάδα με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Ακόμα είναι μόνο η αρχή, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και είναι μόλις το πρώτο βήμα. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά και πίστη. Σκεφτείτε πόσες αλλαγές έχουν γίνει στην Εθνική μας τα τελευταία χρόνια, πόσο μεγάλες προσωπικότητες έχουν αποχωρήσει και προφανώς τα νέα κορίτσια χρειάζονται χρόνο. Μόνο μπράβο, τα κεφάλια κάτω και προχωράμε».

Ο συνεργάτης της, Τάσος Πιρπιρής είπε: «Τεράστιο μπράβο και συγχαρητήρια στα κορίτσια. Έκαναν υπέρβαση, κάναμε τρεις μήνες προπόνηση και αυτή η ομάδα απέδειξε ότι έχει τεράστιο μέλλον. Με μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, θα διεκδικήσει και θα πετύχει μεγάλα πράγματα».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA