Η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Σπλιτ ολοκληρώθηκε με την Εθνική Ελλάδος να μην καταφέρνει να κερδίσει για πρώτη φορά στο τουρνουά. Το παιχνίδι ήταν πολύ κοντά με την Ολλανδία για μεγάλο διάστημα αλλά στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Ευάγγελου Δουδέση κατάφερε να χτίσει διαφορά. Παρόλα αυτά τίποτα δεν κρίθηκε πέραν από την πρώτη θέση του ομίλου και η συνέχεια αναμένεται μακρά, αφού η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου έχει όνειρα αλλά και δυνατότητες.

Όλα όσα συνέβησαν περιέγραψε στην απεσταλμένο του #AQF24, πολύ καλύτερα από όλους, η καθ’ ην αρμόδια, Αλεξία Καμμένου. Η ομοσπονδιακή τεχνικός εξήγησε τι πήγε καλά και τι όχι σήμερα, αλλά που προσβλέπει για τη συνέχεια του Ευρωπαϊκού.

Η Αλεξία Καμμένου στο Aquafeed24.com:

Για το σημερινό παιχνίδι:

«Για τρία οκτάλεπτα ήμασταν ανταγωνιστικές και ήμασταν πολύ κοντά στο σκορ, όμως το τελευταίο οκτάλεπτο ξεκίνησε άσχημα. Δείξαμε ότι έχουμε κουραστεί στην πολύ σκληρή τους άμυνα. Ειδικά στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα της επίθεσης μας φάνηκε η κούραση και από εκείνο το σημείο χαλαρώσαμε και εκεί τους δώσαμε την ευκαιρία να βάλουν κάποια εύκολα γκολ. Από και εκεί και πέρα λιγάκι χαλαρώσαμε, ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι δεν παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο, παρόλο που δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι και ήρθε το αποτέλεσμα απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που για μένα είναι και το φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά».

Το πόσο κόστισε και αν κόστισε η σημερινή ήττα:

«Δεν σημαίνει τίποτα γιατί ξέρουμε ότι έχουμε έναν προημιτελικό που ξέρουμε ότι θα είναι μια ομάδα που θεωρητικά μπορούμε να την κερδίσουμε. Από εκεί και πέρα όπως έχουν τα πράγματα θα παίξουμε την Ιταλία που είναι μία ανερχόμενη ομάδα όπως εμείς και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας που έχουμε μέχρι τότε είναι πολύ μεγάλο, πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμες τη σωστή στιγμή, όταν πρέπει».

Η συνέχεια….

«Πρέπει να βελτιωθούμε στην πιεστική άμυνα και να έχουμε μεγαλύτερη κινητικότητα στην επίθεση. Είναι πράγματα που δουλεύουμε αλλά σήμερα δεν μας βγήκαν στα κρίσιμα σημεία όπως και κάποια λάθη στην άμυνα».

Facebook Comments