Εύκολη νίκη για την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών που επικράτησε 24-3 της Ρουμανίας με την Αλεξία Καμμένου να βρίσκει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα κορίτσια.

Μεταξύ αυτών η Στεφανία Σάντα που πραγματοποίησε ντεμπούτο και μάλιστα σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών: «Εύκολο παιχνίδι για αρχή, για όλα τα κορίτσια ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για την επόμενη αναμέτρηση απέναντι στην Ολλανδία. Εκεί θα είναι πολύ σημαντική η νίκη για την πρώτη θέση του ομίλου. Το στοιχείο που θα χρειασθούμε και το διαθέτουμε είναι η άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που ξεκίνησε η εμπειρία μου στην Εθνική Γυναικών και είμαι έτοιμη για όλα», τόνισε.

Η Αλεξία Καμμένου επεσήμανε: «Το ζητούμενο είναι ακόμα και σε τέτοια παιχνίδια να μη χάνουμε καθόλου τον αγωνιστικό μας ρυθμό. Είναι κάτι που το καταφέραμε. Ξεκινήσαμε με μια νέα επτάδα, με κορίτσια που έπαιζαν πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και στο πρώτο οκτάλεπτο προηγηθήκαμε 8-0. Στη συνέχεια δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα, όσο μπορούσαμε βεβαίως καθώς είναι μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δείξουμε σωστό αγωνιστικό πρόσωπο και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένες».

Όσο  για το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την Ολλανδία, είπε: «Πρέπει να παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια καλά. Και στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά δεν παίξαμε καλά στο χιαστί παιχνίδι. Είναι μια ευκαιρία να ξαναπαίξουμε με την Ολλανδία που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένες μέχρι το τέλος».

Πηγή: koe.org.gr

Facebook Comments