Αλεξία Καμμένου: «Να είμαστε έτοιμες για τις μεγάλες υποχρεώσεις του 2023»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Το πρώτο προπονητικό καμπ εν όψει των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών για το 2023, πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά (καταδυτήριο).

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας η Ομοσπονδιακή Τεχνικός Αλεξία Καμμένου: «Ήταν η πρώτη μας συνάντηση με την έναρξη της νέας περιόδου, είχαμε την ευκαιρία μετά από κάποιο διάστημα να βρεθούμε με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μιλήσαμε, παίξαμε και δυο ματς προπονητικού χαρακτήρα μεταξύ μας και με τον Ολυμπιακό, θέλαμε απλά να είμαστε σε επαφή με τα παιδιά, να δούμε την αγωνιστική τους κατάσταση, είναι άλλωστε ακόμα πολύ νωρίς. Οι υποχρεώσεις των ομάδων  είναι στην αρχή τους. Θέλουμε να είμαστε σε επαφή με τους προπονητές των συλλόγων και με τα παιδιά και να είμαστε δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα προκύψει».

Αναφορικά με τη συνέχεια και τους άμεσους στόχους της Εθνικής ομάδας, η Αλεξία Καμμένου επεσήμανε: «Θα προσπαθήσουμε από τον Ιανουάριο αυτά τα καμπ να είναι πιο συχνά, καθώς θα πλησιάζουν και οι πρώτες μεγάλες υποχρεώσεις μας, με κορυφαία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα αλλά και το World Cup. Χωρίς να επηρεάζονται οι υποχρεώσεις των συλλόγων πρέπει εμείς να βρισκόμαστε ως Εθνική ομάδα, και να είμαστε σε άμεση αγωνιστική ετοιμότητα για τον πρώτο μεγάλο στόχο που είναι η καλή μας εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Είναι μια καλή αρχή, θα ξεκινήσουμε και τα καμπ με τις ομάδες των υποδομών, θα είναι μια γεμάτη χρονιά που θα μας βοηθήσει να είμαστε έτοιμοι».  

Στο πρώτο καμπ συμμετείχαν οι παρακάτω αθλήτριες:

Καρύτσα Ευαγγελία, Μουστακαρία Θωμαΐς, Νίνου Ειρήνη και Φουντωτού Ελευθερία (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I – REPAIR), Τσιμάρα Ευδοκία, Χαλδαίου Χρυσούλα- Νεφέλη (ΑΛΙΜΟΣ Ν.Α.Σ. BETSSON), Μαυρωτά Λυδία (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Σωτηρέλη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS), Αγγελίδη Φοίβη, Γιαννοπούλου Αθηνά-Δήμητρα, Ελένη Ελληνιάδη,  Καϊάφα Σταματίνα, Κοτσιώνη Μαρίνα, και Πάτρα Μαρία (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Ξενάκη Ελένη, Πλευρίτου Βασιλική, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Σάντα Στεφανία, Σιούτη Χριστίνα, Σταματοπούλου Ιωάννα, Τορνάρου Σοφία. Τριχά Φωτεινή, Χυδηριώτη Ιωάννα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ).

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA