Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Είμαστε προετοιμασμένοι, καταλαβαίνουμε την σοβαρότητα των αγώνων»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Στη Ρώμη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (8/12) η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων. Οι Πρωταθλήτριες Ευρώπης ξεκινούν το φετινό ταξίδι με την συμμετοχή τους στον όμιλο του Champions League με στόχο την πρόκριση στους «8».

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς αντιμετωπίζει την Παρασκευή (9/12) στις 18:00 την Ολλανδική ZV De Zaan, το Σάββατο (10/12) στις 20:00 θα αναμετρηθεί με τη Βουλιαγμένη και την Κυριακή (11/12) στις 13:00 θα ολοκληρώσει την παρουσία της στη φάση των ομίλων, με στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης.

Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Μπορώ να πω ότι αυτό το καλοκαίρι και αυτή η περίοδος ήταν πολύ μεγάλη για τις παίκτριές μου. Αυτή τη στιγμή προπονηθήκαμε συστηματικά για να αποφύγουμε την κούραση και τους τραυματισμούς. Έχουμε δουλέψει όλο αυτό το διάστημα σε ορισμένα πράγματα τα οποία σίγουρα θα χρησιμοποιήσουμε την περίοδο που έρχεται και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το τουρνουά. Είμαστε έτοιμοι και νομίζω ότι εγώ και τα κορίτσια καταλαβαίνουμε την βαρύτητα και την σοβαρότητα των ερχόμενων αγώνων».

Μαργαρίτα Πλευρίτου«Σίγουρα θα είναι δύσκολα παιχνίδια και ανυπομονούμε πως και πώς να ξεκινήσουμε στην Ευρώπη. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να το δείξουμε στον κόσμο. Να κάνουμε αυτό για το οποίο προετοιμαζόμαστε τόσο καιρό. Έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια σε κοντινό διάστημα τριών ημερών και οι δυο ομάδες είναι πολύ δύσκολες. Από κει και πέρα είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης και σε κάθε αγώνα θα δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο νερό. Η δομή της διοργάνωσης είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί οι ομάδες θα προσπαθήσουν να είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές και πιστεύω ότι έτσι θα μεγαλώσει και ο όγκος των ομάδων αφού περισσότερες ομάδες θα θέλουν να συμμετέχουν και αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Ιωάννα Χυδηριώτη: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αρχίζουν οι αγώνες στο Champions League. Ανυπομονώ πως και πώς να παίξω σε αυτό το επίπεδο με τη νέα μου ομάδα. Οι στόχοι  παραμένουν πάντα υψηλοί και θέλουμε να παραμείνουμε στο θρόνο μας».

Κίρα Κρίστμας«Δεν έχουμε παίξει πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι στιγμής στη σεζόν οπότε είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που θα ξεκινήσουμε να παίζουμε ανταγωνιστικά και δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε πολύ υψηλές προσδοκίες και αυτή τη σεζόν καθώς ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει το πρωτάθλημα Ευρώπης δυο φορές στη σειρά. Είμαστε ενθουσιασμένες που επιστρέφουμε για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα στην πισίνα. Δουλέψαμε σκληρά για μεγάλο διάστημα. Είναι η τρίτη μου χρονιά στην ομάδα γνωρίζω πολύ καλά τα κορίτσια και περιμένουμε να αρχίσουν τα ματς».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA