Ποτέ δεν φοβήθηκε τις προκλήσεις στην καριέρα του στο πόλο και τώρα ο Αλέξανδρος Γούνας ετοιμάζεται για μια ακόμη, όμως για να προχωρήσει ήταν δεδομένο ότι πρέπει να αφήσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, ύστερα από δύο χρόνια παρουσίας του στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Δεν συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Γούνας – Θέλει τον πρώτο «μπόμπερ» του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος!

Ο αρχηγός του Απόλλωνα δεν θα συνεχίσει να προπονείται στο «Σεράφειο» και μένει να γίνει οριστική η επόμενη σελίδα της αθλητικής του καριέρας, ωστόσο ο πρώτος σκόρερ του περυσινού πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, θέλησε να αποχαιρετίσει το προσφυγικό σωματείο της Σμύρνης, έχοντας σχέση αλληλοσεβασμού με όλα τα μέλη της ομάδας.

Το αντίο του Αλέξανδρου Γούνα στον Απόλλωνα Σμύρνης, μέσω του #AQF24: 

«Ύστερα από δύο χρόνια άψογης συνεργασίας ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση. Θεωρώ ότι αυτά τα δυο χρόνια εξελίχθηκα σε νέους τομείς που με έκαναν καλύτερο παίκτη και άνθρωπο και θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά: τον Απόλλωνα για την συμμετοχή μου στο νέο του πλάνο, τους διοικούντες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τους προπονητές μου για την άψογη συνεργασία και τους ρόλους που μου ανέθεσαν, αλλά κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου τα δυο αυτά χρόνια.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και εύχομαι σε όλους πάντα υγεία, πρόοδο, επιτυχίες και υλοποίηση των στόχων σας ομαδικών και προσωπικών.

Ευχαριστώ πολύ για όλα»!

Facebook Comments