Δηλώσεις στο Γιώργο Χρήστου

Λιτός και περιεκτικός εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Γούνας στις δηλώσεις του στο #AQF24 μετά το τέλος της σπουδαίας νίκης του Πανιωνίου κόντρα στην Ορτίτζια, στεκόμενος στην άμυνα που έπαιξε ο «Ιστορικός» καθώς και στο εκρηκτικό ξεκίνημα. Στοιχεία… κλειδιά για την επικράτηση και το τρίποντο.

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σε αυτό και στο παιχνίδι που ακολουθεί. Κοιτάζουμε μπροστά, στα επόμενα. Παίζουμε το Σάββατο (18/11) με τον ΠΑΟΚ και την άλλη εβδομάδα με την Κότορ που είναι πολύ σημαντικά ματς. Νομίζω πως δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε καλό πρόσωπο. Ήμασταν συμπαγείς στην άμυνα και αυτό ήταν και το κλειδί της νίκης».

Όσον αφορά το εκρηκτικό ξεκίνημα (3-0) που έδωσε… φτερά και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Γούνας τόνισε πως: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα (3-0) και το διατηρήσαμε μέχρι το τέλος. Είναι πού σημαντικό αυτό. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τη δύναμη των φιλάθλων μας και γενικότερα να παίζουμε πολύ δυναμικά. Το κάναμε και για αυτό θεωρώ ότι μπορέσαμε και κερδίσαμε».

Διαβάστε επίσης:

Τεράστιος Πανιώνιος «κατάπιε» την Ορτίτζια και βάζει πλώρη για την πρόκριση!

Κώστας Δήμου στο #AQF24: «Ο κόσμος του Πανιωνίου μας… πορώνει – Η ομάδα έπαιξε και για τον Μοσκόφ»