Έτοιμος για την παρθενική του συμμετοχή στον θεσμό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος και ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson! Η θρυλική Αλεξάνδρα Ασημάκη και ο τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας, Δημήτρης Μπιτσάκος, παρευρέθηκαν στην συνέντευξη στο «Α. Πεπανός» και τόνισαν την σημασία της πρώτης αυτής παρουσίας της ομάδας σε μια σπουδαία διοργάνωση, όπως αυτή του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αλεξάνδρα Ασημάκη (αρχηγός Αλίμου ΝΑΣ Betsson): «Είμαι χαρούμενη που ο Άλιμος κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε Final-4. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες. Για μένα είναι ξεχωριστό που επιστρέφω σε μια διοργάνωση που γίνονται μαζί οι αγώνες για άνδρες και γυναίκες. Είναι ωραίο. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, έχουμε κάνει, ήδη, την υπέρβασή μας και θα επιδώξουμε ό,τι καλύτερο».

Δημήτρης Μπιτσάκος (τεχνικός διευθυντής Αλίμου ΝΑΣ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μετέχει ο Άλιμος σε μια τέτοια διοργάνωση – γιορτή του αθλήματος και για μένα είναι ακόμα μεγαλύτερη η ικανοποίηση καθώς γίνεται στην πατρίδα μου».