Ακόμη μια νίκη για τη Βουλιαγμένη!

by Aquafeed 24

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να αναβλήθηκε, ωστόσο η Βουλιαγμένη συνέχισε την Τρίτη τις υποχρεώσεις της στην Α’ γυναικών και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής επικράτησε 16-4 του Πανιωνίου στον Λαιμό. Πρώτη σκόρερ του αγώνα η Ειρήνη Νίνου με τρία τέρματα.

Η ομάδα της Αντιόπης Μελιδώνη με αυτή τη νίκη έφθασε τους 36 βαθμούς και προσπέρασε τον Ολυμπιακό που έχει δύο παιχνίδια λιγότερο (το ένα μεταξύ τους που αναβλήθηκε), ενώ ο Πανιώνιος του Τάσου Παπαναστασίου παρέμεινε στους 14.

Με εξαιρετική άμυνα η Βουλιαγμένη έφθασε έως το 9-0 στο δεύτερο οκτάλεπτο, πριν μειώσει σε 9-1 ο «Ιστορικός», με το σκορ ημιχρόνου να είναι 10-1. Στη συνέχεια, λίγα πράγματα άλλαξαν, με την Βουλιαγμένη να έχει επιθετικό πλουραλισμό και αρκετές διαφορετικές σκόρερ, για να φθάσει στο 14-3 στην τρίτη περίοδο και έπειτα στο τελικό 16-4.

Πριν το τέλος του Β’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Πανιωνίου, Γιώργος Κατσούλης, διότι προσήλθε στη γραμματεία και διαμαρτυρήθηκε έντονα στις αποφάσεις των διαιτητών, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος.

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε χωρίς την Αλεξία Τζούρκα στο τέρμα, ενώ και οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχές σε νεαρά κορίτσια.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16-4 

Οκτάλεπτα: 6-1, 4-1, 4-2, 2-1

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άντι Μελιδώνη): Μαυρωτά Λ., Κούλχας 1, Ανδρεάδη 2, Μουστακαρία 1, Γιαννοπούλου 2, Ξενάκη 2, Νίνου 3, Πάτρα Μ. 1, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Γαρδέρη 1, Πάτρα Ε., Καλογεροπούλου, Σάντα 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Μήτσου, Σαφέτη 1, Δουρέκα, Πουστινίκοβα 2, Αποστολίδου, Ξανθοπούλου, Κούβδου, Λαζάρου, Μαλλιαρού, Παπαναστασίου Δ., Πετεινάτου, Παπαναστασίου Α., Βαζαίου, Ζερβού 1.

Διαιτητές: Κατσώνης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA