Την απονομή του πρωταθλήματος (8ου συνεχόμενου, 24ου από καταβολής Α1 και 33ου στην ιστορία της ΚΟΕ) πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τρίτης (7/7), στο κολυμβητήριο “Αντ. Δημητρόπουλος” της Γλυφάδας.

Η εξασφάλιση του τίτλου και μαθηματικά είχε γίνει πριν από δύο αγωνιστικές για τους ερυθρόλευκους, αλλά στο πλαίσο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Α1 Ανδρών επικράτησαν άνετα με 19-5 του ΑΝΟ Γλυφάδας και κατέκτησαν το τρόπαιο αήττητοι (21 νίκες και μια ισοπαλία, ενώ έκαναν το νταμπλ για άλλη μια σεζόν. Αντίθετα, ο ΑΝΟΓ του Δημήτρη Μάζη τερμάτισε στην πρώτη εξάδα και έτσι έκλεισε μια όμορφη εποχή για αυτή την ομάδα της Γλυφάδας που του χρόνου θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-19

Οκτάλεπτα: 2-7, 1-3, 0-5, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Σύρμας, Τζελάτης, Παπούκας, Μαυρωτάς, Πούρος, Περόπουλος 1, Μπραΐμης 1, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 2, Κοτσάρ 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 3.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχες: Λάμπρος Μιχαηλίδης, Βασίλης Λαγός

Facebook Comments