Αιχμηρή δήλωση Γούνα για την Εθνική: «Προκρίνονται και επικροτούνται άλλων ειδών συμφέροντα»!

by Aquafeed 24

Την πικρία του για τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα ανδρών εξέφρασε δημόσια ο πολύπειρος περιφερειακός, Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος αφήνει αιχμές για συμφέροντα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Έλληνας διεθνής, με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τονίζει ότι είναι είναι περίεργο που ο MVP του πρωταθλήματος μένει εκτός Εθνικής ομάδας και υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να παίζει σε υψηλό επίπεδο, καθώς δεν ήρθε η στιγμή να πει το «αντίο».

Τέλος, ο Γούνας δίνει τις καλύτερες ευχές του στην Εθνική ομάδα και τους συμπαίκτες του που θα παλέψουν για την πρόκριση στο Τόκιο σε λίγες ημέρες.

Η αιχμηρή δήλωση του παίκτη του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Μετά από δώδεκα χρόνια ανελλιπούς διαδρομής με την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών και έχοντας παράλληλα αναδειχθεί επτά [7] φορές MVP σε δεκαπέντε [15] πρωταθλήματα ανδρών της Α1, που έχω συμμετάσχει από το 2005 (έξι [6] φορές στην Ελλάδα και μια [1] στην Ιταλία), με λύπη μου διαπιστώνω ότι, για δεύτερη φορά, βρίσκομαι εκτός Ολυμπιακής Ομάδας και συγκεκριμένα αυτήν για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο (η πρώτη ήταν στο Λονδίνο το 2012).

Είναι, νομίζω, πολύ περίεργο ο MVP του πρωταθλήματος και των δύο προολυμπιακών αυτών χρόνων να βρίσκεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδας «ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ».

Λυπάμαι που τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, αποτελούν μονάχα πρόφαση ώστε να προκρίνονται και να επικροτούνται άλλων ειδών συμπεριφορές και συμφέροντα.

Σας διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να πω το «Αντίο».

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ στην Εθνική Ομάδα, την οποία και θεωρώ το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά, καλή επιτυχία στον δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αλέξανδρος Γούνας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA